:)

Det var Skövde uppskrivet från fredag - söndag, så på söndag morgon (trots huvudvärkden ifrån bravaderna kvällen innan) så bar det av mot Skövde för att träffa Mr.B igen. Väl där blev det ett kärt återseende med mr.b och sedan en runda på stan för lite shopping, men snabbt gick det. :) dagen och kvällen bestod utav mys, film, kebabrulle, mys, promenad (där en mycket fin snubbling i trappa också ingick) och sen mera mys. PERFEKT!

Morgonen därpå var det Robert Gustavsson som stod för komedin i väntan på den stora "släkt julbords middagen" och man kan väl säga att NERVÖS endast var förnamnet på hur jag kände mig. Hela familjen&släkten Mohammadi var där och jag kände mig som "det svarta fåret". Haha. Som tur var så släppte nervositeten ganska snabbt efter att alla hade kommit och jag kände mig som "en i gänget" när även jag fick pussas på kinderna och vara en del utav de andra. Hungrig som jag var så högg jag in rejält på julbordet och man kan konstatera ganska snabbt att hemmalagda köttbullar slår det mesta. MUMS! stort + för majsen som fanns i salladen också. ;)

Efter en del tystnader och arga blickar så gick jag med på att köra in mig och Badde till Skövde city på kvällen, och det gick grymt bra om jag ska vara ärlig. Egentligen vad har jag att vara orolig över? Jag har körkort = jag kan köra. Det värsta som kan hända är ju bara att jag missar en skylt och att något tragiskt händer, men hur stor är chansen? ( tyst, säg inget) alla caféer höll på att stänga när vi kom in, och alkohol var inget att locka med så det blev statoil för lite frosseri och sedan raka vägen hem till Baddeman för en skräckis. (ni kan ju gissa vem som låg i vems famn livrädd under typ hela filmen) Även denna natt så somnade jag skönt bredvid hans sida.

Mr.B började morgonen/dagen med att göra omelett till oss båda och det var allt annat än äckligt. Mycket gott! inte visste jag att denna grabb hade såna oanade talanger i köket ;) dock lurade han i mig någon "jättegod krydda" som visade sig vara starkare än något annat jag testat på, klen svensk jotack jag håller med. jag håller mig till salt och peppar jag ;)
Raka vägen in till stan sen där vi väntade på mitt tåg som skulle ta mig hemåt, kan väl säga att det kändes rätt rejält tråkigt att säga hejdå, trots att vi bestämt träff nu senare i veckan. Puss på dig mr.b och puss på helgen som du gjort guldvärd.


Jag är inte bitter..

Jag är inte bitter, jag tycker bara inte om att förlora. Verkligen inte. Kvällen idag har bestått utav ännu en spelkväll med JJ's. Denna gången var det "med andra gester" som vi spelade och jag kan ju inte säga annat än att jag SPELADE SKITEN UR DOM (första ronden) JAG VAR SÅ BRA, JAG VAR SÅ DUKTIG, så vart fan gick det fel de andra två ronderna? Josse vann andra och Jennie tredje ronden. Åhhhh jag är säker på att de gjorde en pakt när de var ute å rökte, I know it. Men som sagt, jag är inte bitter. Jag vann första ronden och det är ju efterallt det som räknas. Isn't it?

Vaknade av att höra samma kommentar som alltid: "Där inne ligger hon, guppifisken" Yes my friends, det är mitt smeknamn här hemma "Guppifisk", och det är endast för att jag sover med öppen mun. Har alltid gjort det och tror starkt på att det är något som kommer förfölja mig livet ut. Tyvärr. Det är ingen vacker syn, men vad ska man göra? Vad gör det om hundra år ;)

Var i Allum idag med min sanslöst snygga bror (á la franceman) och hjälpte han med den sista inhandlingen av julklapparna. GRYMT med folk säger jag bara och måste även tillägga att jag kände mig lite Stockholmskig när vi tog rulltrappan och folk stod på både höger och vänster sida. MAN STÅR PÅ HÖGER OCH GÅR PÅ VÄNSTER! Iallafall när det är mycket folk. ÅÅHH!

Dagens OHNO: tappade ut hela mitt rouge i hallen idag och det var nästan så att tårarna rann när pappa tog fram dammsugaren. Typiskt mig att tappa det bara sådär i stundens hetta, på mina vita skor dessutom. Fan!

Imon ska Flodas snyggaste charkbrud jobba också, 12-20.15 den 22/12 = MYCKET FOLK = Trött joanna on the evening. Och jag lär vara ännu tröttare och tråkigare när Mr.B kommer till Götet på tisdag när jag jobbar korta passet 08.45 - 18.00. Ska då försöka att inte gå nära grillen på hela dagen så att Kycklinglukten inte sitter i håret efter jobbet, men kan dock inte lova något då jag har en tendens att göra allt som jag inte ska göra.

Sommar 09 får gärna komma några månader tidigare i år då jag inte riktigt känner mig tillfredsställd med +2 grader ute och att folk tar fel på mig och en snögubbe. Solarieöarna måste besökas och det är snabbt. Längtar som in i bomben (oj vad jag är duktig) till sommaren med 30 graders värme brunbrända ben, och en och annan utomlands resa :)

Så nu blev detta ännu ett långt inlägg, but who cares. Allt jag skriver är ju ändå älskvärt i era ögon, har ni kommit såhär långt utan klagomål eller gäspningar så klarar ni er nog några rader till.

Det står mitt namn på kudden så nu blir det sängdags för mig. Mr. B är saknad och planer på att spränga Scan sätts snart i verk på riktigt.

Köss.


Don't seek what u don't need... in me.

Hur lång tid tar det innan man kommer över saker och ting? Nej detta är inte ytterliggare ett inlägg om de saker som hänt de senaste månaderna som jag skrivit om så många gånger förut. Detta är en sak som jag vet att de flesta säkert vet om, eller de har iaf vetat, frågan är ifall de fortf. förstår hur det ligger till. Jag pratar gärna inte om det då jag har försökt att förneka det mycket länge nu, men det var först igår som jag kom till insikt med att jag inte har glömt. Det går helt enkelt inte. Jag är mycket väl medveten om att det är en sak som sitter i huvet, som jag på något sätt måste få bort, jag har bara inte kommit på hur. Bara för att jag vet att det inte går (saken ifråga) så blir jag ännu mer tagen av det. Det är jobbigt för jag har verkligen mått bra det senaste, eller ah, saker och ting har flytit på jättebra med det mesta men så ändå ligger detta i bakhuvet och irriterar. Wellwell jag vet inte hur jag ska lösa det men någongång så måste ju även detta problem gå att lösa, alla andra har ju gjort det tillsist.

Idag var det min 5:e dag i rad på jobbet och jag har varit grymt trött så vem tror ni slocknade på 2 röda nu efter ha kommit hem? Mhmm right.
 
Ditt äckliga svin. Tro mina ord när jag nu skriver dom, jag hade inte tvekat en sekund på att göra dig illa om jag hade haft chansen. Tattar jävel, såna som du borde inte få finnas. Aldrig. Usch, när jag tänker på dig så blir jag illamående. SVIN!

Till roligare....

Vem var med i Lerums tidningen nu i torsdags? ;) johooo det var jag. På våran UF mässa så var tidningen där och valde ut våran grupp av alla som fanns där, är man bra då eller? Woho :) tro fan det.

På tisdag är det jag och mr.B som ska på "Jul på Liseberg", det ni. Gud vad jag längtar efter honom, alldeles för längesen som vi träffades. Snygging är vad han är, mjaau.

Fan vad jag ser framemot sommaren 2009. Då ska jag utomlands med tjejerna, MonteNegro helloooo. Så kul som vi hade i Rhodos, hell yeah jag är på igeeeen.

Sitter hemma hos Josse nu och är barnvakt medans hon är på Jossans och Mohammeds bröllop och ser fabulös ut i min snygg snygga klänning, GOD DAMN! Och strax kommer Jennie och Emelie hit för att göra mig lite sällskap, trevligt.

Det var inte jag som slog i huvet i bilen på parkeringen så att alla som var där vände sig om och kollade, vissa tillochmed skrattade. Det var heller inte jag som blev jätte generad så när jag skulle åka därifrån så burnade jag, BRA JOANNA! :D visar hur det ska gå till.

Ne nu måste jag hämta lite hallonsaft, och med hallonsaft så menar jag faktiskt hallonsaft.

JUST DET, 3:e helgen utan utgång eller någon form av alkohol. Tack och hej, fan va jag är en snygg tjej.


Tänd ett ljus.

Varför får lärarna Julmust och inte vi elever? Frågorna är många men svaren få. Fusk tycker vi iaf.

Har hittat en jättefin balklänning nu, eller iaf vilken färg det ska vara på den :) TURKOS såklart! Och sen så har jag hittat den perfekta julaftons blåsan och en skitsnygg nyårsblåsa! Fyfan vad snygg jag kommer bli, eller ska jag säga ännu snyggare? :) för det är ju det jag blir.

JAG ÄR EN GOD VINNARE TILL 375.000! Fråga Jennie och Josse hur jag kickade deras ass i Söndags! Monopol var det som stod på schemat och i början såg det riktigt dåligt ut för min del, ju högre de andras pengasamling blev, desto mer sjönk mitt humör och de som känner mig vet att jag inte är den bästa förloraren (ja jag erkänner) MEN det vände :D och jag spöade b o k s t a v l i g e n  skiten ur båda. Josse hade inte ens råd att betala skulderna till mig och Jennie var bara kass! :D fyfan vad jag är bra. Säger jag Kick ass så menar jag det också.

Förlåt, men jag kan inte lita på dig. Jag önskar verkligen att det var annorlunda men jag ska inte ljuga för dig. Det är inte du som har fått mig att känna såhär, inte alls, det är saker och ting som har hänt förut som har fått mig att tänka i dessa banorna.

Sitter i skolan på min håltimma som är 3 timmar lång, sjukt jävla tråkigt. För tillfället så sitter jag och plågar de andra med "Tänd ett ljus", HADE INTE HAMPUS TAGIT MINA HÖRLURAR, så hade det inte behövt bli såhär. Right capten?

Saker att göra tills Julafton:
*  Jobba idag, imon, lördag, måndag & tisdag.
*  Köpa klart de sista julklapparna.
*  Mini-julafton med Jennie och Josse.
*  Träffa Mr.B och gå på "Jul på Liseberg"
*  Försöka ha en heldag med bara slapp och ta hand om mig själv.

Charmig, rolig och unik.
Mina 3


Efter regn kommer solsken?

Efter regn kommer solsken, eller? Jag håller tummar och tår för att allt ska bli bra snarast möjligt. Det är ni värda.

Min natt har varit en av de jobbigaste på länge, förutom de nätter när jag drömmer mina förfärliga mardrömmar, jag har hostat hela natten lång och det är ingen njutning för halsen precis. Jag vet en som kommer ta med sig nässpray och halstabletter till jobbet.

Snön ligger som ett täcke på marken och resten hänger i luften. Jag vill mer än något ha en vit jul, men måste det kommer 13 dagar innan självaste julafton? Det kommer bara resultera i slask och jag har inte tid för sånt; blöta skor/stövlar, kalla fötter osv.

Mr.B håller på och friskna till! YES! Det betyder isåfall Göteborg på lördag för hans del och "Jul på Liseberg" för oss båda. Åh vad mysigt det ska bli. På lördag blir det 2 veckor sedan jag träffade honom och saknaden är enorm. JOLLIS SKA FÅ KÄRLEK =) hahaha.

Nyår om 20 dagar exakt idag, och vad ska man hitta på denna överskattade dag? Förra året hade jag skit roligt när jag firade nyår med Mimmie & c/o i stan där vi förfestade hemma hos Yamina sen blev det en tur till Berså för att sedan åka till Frölunda och hälsa på "Diamantpojkarna" som hade fest där. Och detta året bär det av vart? Ingen aning än, men ska försöka att inte ha så höga förväntningar som jag brukar ha på saker som planeras, det brukar bli som roligast då. Ska bli kul att festa till det med tjejerna iaf! =) we sure now how to do.

Att vinna eller förlora, det är den stora frågan. Imorgon är det spelkväll hos min syster och vi ska få se blodet rinna. Jag ska krossa dom och förödmjuka dom som om det inte finns någon morgondag. I came, I saw, I conquerd.(?) Let the game begin ladies ;)

Jennie!!!!!!!!!!!!
1 2 3 4!!! heeeeeeeeeey, heeeeeeeeeeeeeeey.. heeeeeeeeeeeeeeey!

Dags att göra mig iordning, vi synes och höres.

Ciao.


2 tjejer på stan...

En runda till Allum brukar sluta med ett berg av påsar och kassar från alla olika affärer, men idag var ett undantag. Jennies rosa tröja som hon var på jakt efter var mystiskt nog slut, och mina byxor stannade på "kanske" sidan så det blev inget utav det heller. Det blev däremot en lilla menyn m. mozarella sticks på Max, bättre än inget.
Mrs. J skulle spendera en mys kväll med Malin i Partille så jag väntade glatt på systeryster som strax skulle sluta jobbet, thaaanx sis.

Sitter här nu och försöker trixa med bloggen utan att jag ens har någon aning om vad jag sysslar med. Vill ha en stor bild på mig själv (orgniell?) men det är ju absolut ingen idé för mig att försöka lista ut hur man gör, något proffs som har lust att hjälpa till? Holla at me.

Hade en het diskusion igår med Mr.B om bloggare och allt bloggande i allmänhet, han gjorde rätt klart för sig vad han tycker och tänker om det, och det är inte några glada miner där inte. Han tycker att det är folk med för mycket fritid som har bloggar och att han ska göra en "antiblogg" där han dissar alla storbloggare såsom Blondinbella och Kissie osv. Varsågod Mr.B säger jag, klart som fan att du kommer få mycket läsare ifall du skriver skit om andra kända, det är inte så svårt att räkna ut. Ska bli kul att se hur detta kommer sluta.

Jag följer Blondinbellas blogg dagligen, ibland tillochmed flera gånger om dagen utan att jag ens vet varför. Vad är det med henne som gör att jag vill hålla mig uppdaterad om hennes liv? Jag tycker iofs personligen att det är rätt coolt hur en brud på nyssfyllda 18 år kan ha åstadkommit såpass mycket här i livet vid sådan ung ålder, men sen när jag tänker om så kan jag tycka att hon är irriterande för att hon är/beter sig så lill-gammal.

Kissie är också en blogg som jag följer dagligen utan att ens veta varför. Jag tror att det är hennes självsäkerhet som jag gillar, hon skiter i vad folk tycker och tänker om henne och kör sitt race. Men sen så blir jag irriterad på hennes sätt att utge sig för att vara ibland, OMOGEN.  

Jag tror bestämt på att jag ska försöka satsa på detta med bloggning och ta ner dessa brudar i från toppen och visa vem den riktiga bloggdrottningen egentligen är; JAG!

Dags för en dusch. Ciao.


Here we go again.

Efter många om och men så bestämde jag mig för att skaffa en ny blogg, fast denna gången på denna sida. Till min (kanske inte så stora) förvåning så såg jag att jag redan var medlem här. Adressen var den jag hade tänkt mig så det var väl tur det för jag hittade inte vart man kunde ta bort sitt "konto", allt är på sin rätta plats så nu börjar vi om, igen.

Efter mitt första inlägg så vet jag att flera av er kommer att återkomma till min sida, det är just för att jag är en sån grymt rolig och intressant tjej. Snygg också för den delen. Så är det så att ni inte skulle ha något kul att läsa (vilket jag dock tror är högst osannolikt, men ändå) då har ni ju iallafall något fint att beundra. Inte sant?

Jag är 19 år och bor lite utanför Göteborg i de fina området; Floda. Det anses för vissa vara "landet" men det är skitsnack. Så länge som jag bott här så har jag då aldrig varit med om några epa-traktorer, får/kor som springer fritt eller ens att man går runt med ett halm/gräs strå i munnen. Vi har fina hus/lägenheter, ett litet (men existerande) centrum, highclass people och alltid något som händer runtomkring.

Min vardag består utav skolan, där jag går samhäll-ekonomi sista året nu :) FAN VA GOTT! Student och bal snart. Och när jag inte förgyller andras tillvaro där så gör jag det när jag jobbar extra på Ica i Charken. Min allitd lika glamorösa fritid består utav att umgås med min familj och mina vänner, shoppa på tok för mycket, kolla på sex and the city, och sist (men absolut inte minst) umgås med mr.b :) en riktig guld kille det här.

Avund-och svart sjukan kan börja. Och jag är långt ifrån klar.

Nu blir det shopping tur med Jennie, en av mina absolut bästa vänner, vi höres sen.

Ciao.