Grattis!

GRATTIS kära systeryster på 24:a årsdagen. Jag hoppas innerligt att du får en underbar dag idag, det är du värd. GRATTIS!

Ska försöka få med mig Tobbelito, men han verkar inte så vansinnigt glad. Hrmm.

Imorgon kommer Mr.B hit, vilken lycka. Ännu en alldeles förträfflig helg.

Thanx J för igår, <3

Mimmie och Hannah har fått jobb på bargatan i Rhodos, fyfarao vad roligt för dom. Det känns nästan som att man måste åka dit nångång i sommar bara för att hälsa på, och självklart för att få den bästa servicen som går att få. Haha :)

Måste göra mig iordning nu, ha det gott. Skriver sen.

B som i Barcelona.

By the way, VIKTORIA BECKHAMS BRÖSTVÅRTOR ÄR INTE ALLS "SEXIGA" PÅ BILDEN NEDAN!!!! 

far away...


ta mig härifrån -Nu.

Nutrilett, helt rätt?

Raster är bra, för då kan jag vara inne på datan, hahah! :) just nu sitter jag faktiskt och kollar på olika hemsidor som säljer "Nutrilett pulverdiet" , jag har bestämt mig för att kanske börja med detta, det enda som hindrar mig ifrån att trycka på "köp" knappen är min fråga; vad händer när man slutar med dieten? dock så har jag ju mitt gymkort som jag nu verkligen måste börja utnyttja. Vill ju vara snyggare till sommaren :) grrrr.


Är detta snyggt?


Joanna&Josefine, Jollis&Jolle, Paris&Nicole, Leran&Halmstråt osv.


Jag&Josse den 14 Nov 2007.

Efter att ha läst min systersblogg igår så värmde det ordentligt i hjärtat när det i hennes blogg stod några rader som hon skrivit ner om mig, inlägget såg ut såhär;

Så därför vill jag även passa på att berömma min lillasyster Joanna ( http://www.jolllis.blogg.se/ ) Hon har alltid gått sin egna väg, står för vad hon tycker och tänker. Hon bryr sig inte vad andra tycker eller tänker om henne, hon låter ingen sätta sig på henne och hon finns alltid där för sina vänner. 
 Joanna, min oslipade diamant.

Jag måste säga att det känns otroligt skönt att få se och höra att det är så min syster ser på mig. "Att jag går min egna väg, står för vad jag tycker och tänker." För det är precis så som jag vill att det ska vara i mitt liv och det är precis så som jag vill att andra ska se mig, att jag vågar gå min egna väg istället för att gå efter andra. "Hon bryr sig inte om vad andra tycker eller tänker om henne, hon låter ingen sätta sig på henne." Och att min syster avslutningsvis skriver att jag inte bryr mig om vad folk tycker eller tänker om mig eller att jag inte låter någon sätta sig på mig, det har hon rätt i. Jag har spenderat alldeles för mycket tid på att låta andra sätta sig på mig och trycka ner mig, men det var förut. Mitt Jag som Jag är Nu, det är så som hon skriver. Jag kör mer än gärna mitt egna race sålänge jag vet att jag gör det bra och på rätt villkor. "...och hon finns alltid där för sina vänner" Tack syster. Är det något som jag vill att mina nära och kära ska tycka och känna, så är det att jag bryr mig om dom. För vad vore man utan just sina nära och kära? Det är ju dom som finns där när saker och ting skiter sig och de är även de som finns där och jublar med en när saker går rätt.

Josse, du är och har alltid varit min idol. Från det att jag var liten tös, till tonårstjej, och nu när jag är "vuxen". Du har alltid varit en person som jag velat vara och vill vara. Du sticker ut ur mängden, men förstå mig rätt nu, det är på ett bra sätt jag menar det. Alla de egenskaper som du skrev om mig, det är tack vare dig som jag blivit den jag är. (och tack vare övriga familjen som har stort inflytande på min uppfostran som jag måste säga har varit den bästa). Men du är ju min idol, du är ju den personen som får mig att vilja göra rätt saker och jag ser upp till dig. Du har klarat kriser och motgångar som många andra bara hade lagt sig ner och gett upp för. Dina motgångar har blivit till de bästa tillgångar. Med detta vill jag bara säga att; Jag älskar Dig för att Du är Du och i mina ögon är du en hjälte.

In och besök hennes blogg, och tro mig det är verkligen värt besöket; http://jossejosse.blogg.se 

Ciao.

I wonder......

Även denna helgen har kommit till sitt slut, endast ett fåtal timmar kvar tills det är början på en ny vecka - nya möjligheter.
Jag har en del saker planerat som jag skall sätta i verk nu i veckan, vi får väl se hur det går men jag hoppas på det bästa.

Mr.B är här så jag ska vara lite social.

For those special occasions...


Nelly.se

I mitt huvud.......


Flipflops ifrån Caliroots. Jeans leggings, t-shirt + kuvertväska från Vila.


Klänningar från Nelly.se - 899:- 699:- 599:- 599:-


1. Bohobag. 2. Cashmere wallet. 3. Diamond shoe. 4. Gladiator sko. 5. Söta knästrumpor.

Min vårstil.


Skitsnygga hög-i-midjan jeans + kaffe t-shirt, fabulous.

Vi går mot ljusare tider, yeeey.

Kollar man på himlen på dagtid så skulle man kunna tro att det var vår/sommar väder ute, men låt er inte luras för det är verkligen svinkallt ute. Även denna veckan så har jag fått stå och skrapa rutor varenda morgon -not very funny for me, men jag försöker intala mig att; -det bara är några få dagar till. Wellwell nu har alla dessa få dagar gått och jag börjar med en lätt undran fråga mig själv när det ska bli riktig vår ute? Har Du svar på detta, kontakta mig snarast.

Min helg är planerad, gott. På fredag kommer Mr.B hit för enn snabb visit, and det längtar jag very much to. Och sen på lördag -dagtid, ska jag åka hem till Mimmsan. Imorgon får dom nämligen hem sin lilla Challe (notera att det gäller en hund och inte något annat) och det ska bli otroligt roligt. Sen får vi se vad lördagkväll och söndag bjuder på. Än så länge inga planer.

Nästa helg kommer Mr.B hit på fredag och sen åker vi tillsammans hem till honom på lördagen efter att jag jobbat och där stannar jag tills söndag. Önskar att det kunde vart längre men tyvärr så har jag en mindre detalj som förhindrar detta; skolan. Gaaaah. MEN helgen därpå kommer KICK ASS, Min syster fyller 24 den 26 feb och det ska vi fira helgen därpå. Se upp alla på stan, vi är tillbaka för att inta första platsen på bäst--fest, I can smell the fear.

Imorgon börjar jag 09.20 och slutar 12.05, jävligt gött må jag säga. Frågan är ifall jag ska ta en tur till stan efter det och kolla upp en balklänning? Då har jag något att göra tills klockan slår 14.30 då min massagekurs börjar. Sen klockan 18.30 ska jag infinna mig i stan för att gå på teater med la class. Det ska bli roligt, det är ju inte alltför ofta som vi alla är samlade och hittar på något alla tillsammans, även ifall detta bara gäller en teaterföreställning.

Las Palmas/Playa del ingles (Espana) eller Sousse (Tunis) blir det av för mig och Mr.B i sommar. Jag längtar så sjukt mycket nu att jag vet inte vart jag ska ta vägen. (Vad sägs om dit, ha ha ha) Jag är en planerare (iaf när det gäller sånt) och jag sitter och kikar in på olika resebyråer, hotell och annat titt som tätt. Well det är iaf spikat och klart att vi ska åka iväg och ungefär när, nu är det bara väntan på bättre tider som gäller.

Nu hoppas jag att min kära fader kommer hem mycket snart så att jag kan ta bilen upp till Josse, det vore ju inte helt fel. Jag brås på min far när det gäller detta med tid; -jag är hemma om 45 min = jag är hemma om minst 90 min. Hahaha.

Ciao.


Äntligen äntligeeeeen!!!

Sveriges bästa Second Hand affär öppnar i Göteborg; Beyond Retro.


Där ska jag kika in, ofta.


Ögongodis.


Väskan, fågelarmbandet, jackan och beiga klänningen - i love you.

Victoria's secret, till bra priser! :)


Klänningar + bikini ifrån Victoria's secret. Jag dör!



Linnen & tröjor ifrån Victoria's secret. Give me, now.


Ha, ha och ha.


Trosor ifrån Gina tricot.


Rutig skjorta, Ljusblå tunika, Vit vår parkas, Mönstrade strumpbyxor. (Lindex)


Tre väskor och ett flätat hårband, allt från asos.com.

Vill bara ha mer mer mer....

Ray banparfym 


                Klänning             
Hade inte sagt nej till Sarah Jessica Parkers två klänningar till vänster.    Ska jag gifta mig så blir det i den till höger haha.
  


Sommar -09


"Joanna skor", alla ska bli mina!
Jeans shorts.Färgglad.Fina myntväskan.

Bruna ben + jeans shorts.        Hårband i fina färger!           Sommarens snyggaste börs.
Ska bli min.
Beige tunika, blårandig skjorta och brunt linne med ros. Vi gillar.

Alla hjärtans dag - världens bästa dag.

Jag har världens bästa pojkvän, utan tvekan. Läs om min dag igår och jag lovar att ni kommer tycka detsamma.

Det hela började med att det igår ringde på dörren runt 11 och när jag öppnar så står det 2 småkillar där med en stor bukett i händerna, adresserat till; "Joanna Nilsson." Denna bukett är den  absolut finaste jag fått förut. I buketten var det också en nalle och ett kort, där i stod det; "God morgon älskling. Idag är det våran dag! Ses på stan 13.30. Love you." Jag blev helt överlycklig, och min mamma likaså. Haha.

Jag åkte sen till Lerum för att inhandla lite grejer och när jag sen kom hem igen så var det bara att speeda på packning och annat som jag fått i order om att ta med till denna dagen. Förväntansfull satte jag mig på tåget och åkte in till stan för att träffa den underbara, och hela jag sken som solen när jag såg honom stå och vänta i stan. Han vägrade att berätta vart vi skulle (förutom att vi skulle till Redbergsplatsen för det visste han inte riktigt vart det låg) och väl där så satte vi oss på "Björnen och lejonet", där de har världens godaste glass. Sen när klockan blev tid-att- så gick vi tillbaka en bit och sen så stannade han upp och gav mig ett kuvert. Kuvert nr.1. I detta kuvert låg det ett handskrivet brev, fullt med hjärtan, och en text som avslutades med "Så vad säger du om att de står 60 min SPA-massage på ditt schema?! Njut."

Jag blev så glad. Så lycklig. Överraskad. Chockad. Alla känslor som man kan känna (minus de negativa haha) Jag blev rörd helt enkelt. Min underbara pojkvän har beställt en 60 min lång SPA-massage till mig. MIG. Underbara du, vad har jag gjort för att förtjäna dig? Jag undrar då det.

Massagen var helt underbar, något som jag aldrig testat på förut men som jag definitivt kommer att testa igen.

Efter denna timma av lyx så gjorde jag mig iordning och öppnade kuvert nr.2. Där det i slutet stod att jag skulle möta honom vid café Condeco vid kompassen så fort jag läst klart. Eftersom att cafét där vi hade våran allra första fika tillsammans precis skulle stänga så gick vi istället till Frank's, mycket mysigt ställe där också. Där satt vi och pratade ett tag, jag berättade om massagen och hur skönt det var (hoppas ni alla förstår hur gudomligt det verkligen var haha).

Efter en stund där så kom vi ut och där fick jag kuvert nr.3, det sista kuvertet. I det brevet står det meningar som ger mig gåshud när jag tänker på de. "Kärleksförklaringen" avslutar brevet med; "Efter en sån här speciell kväll/dag så ska det avslutas med klass också: Vi övernattar på First G Hotel inatt." ÅH HOTELL! Jag som älskar att sova på hotell ska nu också få göra det med den absolut bästa som finns. Jag fann inga ord då och jag finner inte heller några passande nu som förklarar min uppskattning och lycka. Men kvällen avslutades inte där.....

På hotellet fick jag en till underbar liten nalle och sen berättade han att han hade bokat bord på den restaurang som vi för första gången åt på tillsammans; en underbar thai-restaurang uppe på avenyn. Och sen efter det så hade han bokat biljetter till "Friday the 13".

Efter middagen och filmen så var det natten, så vi gick tillbaka till hotellet och kollade på film och somnade, som alltid, kärleksfullt i varandras famn.

Efter frukosten och utcheckningen imorse så åkte vi hem till mig och slappade i soffan tills övriga familjen kom hem. Vi åt middag, busade och bara tog det lugnt tills det var dags för oss att åka in till stan så att han kunde ta tåget hem till Skövde igen. Det blir jobbigare och jobbigare att säga hejdå till honom, denna gången rann det tillochmed tårar nerför mina kinder när jag körde hem sen igen. På detta vis så kan kärlek vara jobbigt också, trots att jag vet att vi ses snart igen.

Jag måste säga att jag har aldrig varit med om en sån här dag förut. Jag har aldrig varit med om sådan här uppvaktning av någon pojkvän förut, aldrig någonsin. Jag har aldrig kännt sån här lycka förut med någon, trots att vi bara varit tillsammans 1½ månad (dock har vi kännt varandra en betydligt längre tid). Jag vet inte vad jag ska säga, jag är totalt mållös, men det jag kan säga och som jag i ärlighetens namn menar är att; Jag älskar dig Bahador Mohammadi. Du ger mig varje dag nya anledningar till att må bra, skratta och uppskatta varje dag som den är. Du är snällheten själv och jag skulle aldig kunna göra något för att såra dig.

Nu ska jag gå och lägga mig och drömma om min Mr.B. Drömma om igår och alla andra dagar som vi spenderat tillsammans. Jag skall också drömma om sommaren som kommer och alla utflykter, resor och upptäckter vi skall göra tillsammans. Godnatt allihopa och älskling; "godmorgon "när du läser detta.

Ciao.

Mitt dumma jag.

Varför sa jag ens något från hela början? Var jag tvungen att låta dig veta sanningen?
Åh, jag skämms....

Jag har opererat brösten.

Jag drömde inatt att alla frågade mig ifall jag hade opererat brösten och det slutade med att jag blev skit lack för att de trodde det (när det inte var så) och sen vaknade jag och var lättad över denna dumma dröm. Jag har faktiskt fått den kommentaren/frågan ett fåtal ggr förut, och då är min fråga tillbaka; ser de plastika och onaturliga ut på något vis? Sen kommer ursäkterna om att det inte alls är så bla bla. men i det stora hela så går jag därifrån med ett leende på läpparna om att mitt komplex jag hade när jag var mindre, är som bortblåst. :)

Jag sitter här nu helt fullt påklädd och väntar på att min kära systeryster ska ringa mig och säga att hon är klar att åka. vi ska åka in till stan för att kolla på en bal klänning till mig, äntligen eller hur! Håll tummar och tår för min skull att jag hittar någon som jag blir ögonblickligen kär i.

Igår efter att jag jobbat och Mr.B pluggat så tänkte vi belöna oss själva med ett biobesök på kvällen. Dock så är vi verkligen sega på att göra oss iordning så det hela slutade med en fika på Frank's. Efter att vi slått vad om vem som är bäst på att skjuta kulor i hål (biljard) så begav vi oss utåt för att se ifall det fanns någon möjlighet för spel. Men det var meningslöst att ens gå in, såg så smockat ut ändå. Nästa gång så ;) jag lovar dig att jag vinner.

Vi spelade istället kort hemma hos mig, vilket det också slutade lika fort som det började då jag förlorare. FRAMSETG, jag erkänner att jag inte vann denna omgång. Men det gjorde jag däremot i fredags på Monopol! Jag, Mr.B och min syster spelade och jag körde över dom. (Vilket de total nekar, återigen tror jag att någon sorts packt gjorts emot mig iförväg)

Imorgon åker han hem till Skövde igen. Fan. Jag som velat ha han här 1 dag till men med jobb för min del så blir det bara tråkigt för honom att dra runt och vänta. Vi ses ju iaf igen till helgen som kommer :) wihooo! alla hjärtans dag står på schemat och jag längtar så jag dör!

Jag har en jättebra överraskning till honom, dock vet jag inte ifall alla hjärtans dag blir rätt dag men vi får se hur det slutar. Jag tror och hoppas att han blir jätteglad över den. Det skulle jag blivit iaf.

Nu ringde Josse så nu ska jag fin justera mig det sista och sen åker vi. Over and out.

Ciao,

JJJ's snart? <3


Min idol!

Pippi Långstrump
Detta är utan tvekan min största idol (efter Paris Hilton haha).

Operation, eller inte operation?

Som jag skrev i mitt förra inlägg så är jag just nu sjuk. Förutom att jag har feber och känner mig allmänt dåsig så har jag också åkt på att få en "kula" i magen. Så det är väl därför jag har feber, p.g.a "kulan". Jag & pappa var iaf idag hos farbror doktorn för att kolla upp var det kunde vara, och enligt honom var det en "varboll" eller som andra kanske skulle säga "fettknuta". Uppkommit efter ett slag eller liknande. Den är ca 2-3 cm lång och har orsakat en sorts inre blödning & infektion så jag får välja mellan att ta bort den, eller leva med den. Jag har fortf. inte riktigt bestämt mig än för hur jag ska göra, ska tänka på det i några dagar innan jag lämnar besked. Usch.

Efter lilla läkar besöket så åkte jag och pappa för att hämta upp Bevvan på dagis. Helt galet söt är hon, och jag förbannar mig själv ifall jag inte får en lika söt unge som henne (ifall jag nu skaffar barn). Jag är en mycket stolt moster. Inte bara för att hon är världens sötaste (belive me, she really is) utan också för att hon är så otroligt smart. Få barn vid en ålder på endast 1½ år som är så kreativa och duktiga.

Jag sitter och väntar på att klockan ska bli 18.50, då ska jag nämligen ta bilen in till stan och hämta upp Mr.B som kommer hit för att spendera några dagar med sin sjukling. Det gillar vi. Idag blir nog bara en lugn kväll, åker kanske upp till min köra systeryster en sväng också(?) :) resten av dagarna är ej planerade än så länge, men nåt skoj kommer vi säkert på att göra.

Jag trodde inte att det var sant först när jag såg det. Jag blev paff. Redan? Sen när? Eller är det bara en kortvarig vistelse? Många frågor men få svar. Jag vågade inte ens hälsa, var det fel gjort av mig?

Idag var det 2 veckor sedan som jag och emma var i huvudstaden och kollade på Chris Brown (Broen). Shit vad tiden har gått fort. Lyckan går ej att beskriva så fort jag sätter på någon låt med honom. Fortf. har jag min favorit på 1:a plats; Forever. Kommer den någonsin att bli uttjatad? Tveksamt.

64, känns bra.

Liten och klen.

jaaag

Jag vet, jag är skit dålig på att blogga just nu, men det har sina anledningar. Jag är hemma och är sjuk.
Känner mig liten och klen, men imon hoppas jag på ompyssling. <3

Till alla killar....

Till alla er killar som blir förvirrade i vissa situationer.

När hon går ifrån dig och är arg - Gå efter henne!
När hon stirrar på dina läppar - Kyss henne!
När hon puttar dig eller slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte!
När hon börjar svära åt dig - Kyss henne och säg att du älskar henne!
När hon är tyst - Fråga vad som står på!
När hon ignorerar dig - Ge henne din uppmärksamhet!
När hon drar sig ifrån dig - Dra henne tillbaka!
När hon ser ut som värst - Säg att hon är vacker!
När du ser att hon börjar gråta - Håll om henne och säg ingenting!
När du ser henne gå - Smyg upp bakifrån och krama om henne!
När hon är rädd - Skydda henne!
När hon lutar sitt huvud mot din axel - Lyft upp hennes huvud och kyss henne!
När hon tar ditt favoritplagg - Låt henne ha kvar det och sova med det en natt!
När hon retar dig - Reta henne tillbaka och få henne att skratta!
När hon inte hör av sig på ett tag - Försäkra dig om att allt är okej!
När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen!
När hon säger att hon tycker om dig - Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå!
När hon tar tag i din hand - Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar!
När hon bumps in i dig - Bump in i henne också och få henne att skratta!
När hon berättar en hemlighet - Håll den hemlig!
När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det!
När hon saknar dig - Är hon sårad på insidan!
När du krossar hennes hjärta - Försvinner aldrig smärtan!
När hon säger att det är över - Vill hon fortfarande att du ska vara hennes!
När hon laddar upp den här texten - Vill hon att du ska läsa den.

Tokig.

Nu blir jag tokig. Detta är andra dagen i rad som jag ska ta bilen till skolan, men som den ej funkar. ÅH! Jag blir så arg. Nu blir jag sen till skolan + jag måste vänta 15 min tills jag kan börja gå till tåget. Fan! Från och med idag så bojkottar jag bilar och åker bara kollektivt hädanefter, annars lär jag ju bara ha dåliga morgonar.

Har en lång dag i skolan idag, funderar på att lägga mig sjukt tidigt ikväll bara för att få sova ut någorlunda. Börjar ju ändå tidigt imorgon så det vore ju ingen dum idé.

Känns som att jag håller på att gå i ide nu också. Gör ingenting och har inte lust för annat heller. Är det såhär det kommer vara framöver? Fy vad tråkigt isåfall. Jag behöver sommar och sol nu. Klarar inte av fler månader av kyla, korta dagar (ljus mässigt) och annan vinterskit.

Måste bara tillägga att mitt rum blev awesome. Har man världens bästa mamma & pappa så blir det ju lätt så.

Nu äntligen kan jag gå till skolan. (första och sista gången jag skriver så) vi höres.

Ciao.


VIP BABY

Lördag @ Skövde;

Min lördag i Skövde började perfekt. Jag kommer dit och träffar Mr.B, sen så kommer hans otroligt snälla vän Joakim och öppnar hans affär (YAP) för att jag skulle hitta något att ha på mig på kvällen då vi skulle gå ut. Kände mig dock som en brottsligt när jag sprang runder inne i en stängd affär, dock en väldigt odiskret sådan isåfall. ;) allt jag testade var jättefint med skjortan som jag köpte hade det där lilla extra. :) måste också tillägga att Mr.Bs vän Martin var en klippa som körde oss fram och tillbaka hela kvällen lång.

Kom hem till Mr.B och träffade hans familj igen, det var ju så längesen så det var jättekul att träffa de alla. Är det jag som är klen eller äter iranier stark mat? Haha. Vi åt nudlar och kyckling och jag driver inte med er när jag säger att jag drack flera glas vatten och mjölk, just för att jag är klen. Det var skitgott, men staaarkt. Och nej Mr.B, du får inte säga till din mamma att göra en egen kastrull med mat till mig nästa gång, I can do this. Hahah.

På kvällen så stod det utgång på schemat. Och trots alla förberedelser och lovord till Martin om att vi skulle ses 20.15, och att vi skulle ju lätt vara klara att åka då, så blev vi sena. Och det berodde inte bara på mig faktiskt. Har man en pojkvän som är lika mån om sitt utseende som en själv så tar det tid. Hade också lite dåligt samvete för att jag inte hade på mig fina skjortan som jag köpte, men det kommer fler ggr. Trivdes bra i mina nya -jag-får-skit-snygg-rumpa- byxor och tubtopslinne, kvällen började alltså med ett självförtroende så bra som vanligt. Började med förferre i Stinas grymt snygga lägenhet. Högt i tak lägeneheter, I love them. Efter skratt, glädjetårar, musik, videos, dans & drinkarwe were ready to party. Kom till Vatra, återigen VIP baby, och började direkt med lite drinkar. Grabbarna var riktiga grabbar och körde på Kapten Morgan(?) medans jag sippade på min älskade Cosmopolitan. Man är väl ej drägg. Kvällen var verkligen toppen, hade superskoj och allt var bra, men vi åkte ändå hem rätt tidigt. Duktiga som vi är

-  "Jennie det var inte med någon som helst avsikt att ringa och störa dig när du tänkt sova" (Jennie börjar nu efter denna mening att spela in vårat samtal, jag förstår henne hahah)
-  "Gud, jag måste verkligen kissa - du kan gå före
-  "Så imon ses vi; 19.52, 19,26, 19,59."
-  "00.?  ,  00.vadå? (Jennie; 00.40 :|  )
Och mycket mer.....

Ne men det var en rolig helg, absolut, vill göra ooooom. Men snart så blir det av igen; Mr.B kommer på fredag - ?, sen så ses vi helgen därpå igen för då är det alla hjärtans dag! :) wihoooo. jag längtar så fruktansvärt mycket.

Mimmsan är nu också ensam hemma, I'LL BE THERE!

BY THE WAY, LUGGEN HAR GJORT SUCCÉ. Fy farao vad snygg jag är.

Natte.