A day to remember.

Imorse väcktes jag vid halv 7 för att säga hejdå till min storebror som sticker till Barcelona för några månader. Gick upp, tog ett tuggummi, och ställde mig sedan bredvid de andra för att invänta min tur att säga hejdå. Tårarna kom så fort jag visste att nu är det snart min tur. Varför gråter jag över att han åker? Jag borde vara glad för hans skull och glädjas över att han får resa bort och lära sig nya saker och upptäcka nya platser, men istället så ser jag bara en familjemedlem som åker iväg härifrån. Iallafall så är det så jag ser det just nu. Men jag antar och försöker iaf inbilla mig att det är normalt. Jag önskar iaf han en trevlig resa och jag hoppas att han får vara med om många roliga händelser och att han träffar mycket spännande folk. <3

Idag är inte bara dagen då Jerre ger sig iväg, idag är även den dagen då min morfar begravdes för 5 år sedan. Att tiden har gått så fruktansvärt snabbt, helt otroligt. Jag tänker på dig morfar.

Så ifall jag är lite av banorna idag så har jag en anledning.

Nu när min bror åkt iväg så finns det en extra bil på parkeringen som är till för att jag skall använda den. Och det skall jag göra också! Började redan idag med att köra till skolan, snacka om att det var skönt att slippa skynda mig till tåget som jag vanligtvis får göra. Mamma, har du någonsin sett mig gå nerför backen i vanlig mänsklig takt? Det är då en väldigt sällsynt syn.

Jag ska strax åka och jobba, men innan det ska jag passa på att packa lite smått inför morgondagen. Åker ju till Skövdeland för att träffa Mr.B imorgon. Det blir ingen stor väska, jag ska ju bara stanna där 1 natt, men lite måste man ju ha med sig. Hehe. Man vet ju aldrig vad som kommer att hända och vad som sker dessa timmar jag är där. Surprise surprise.

Klockan tickar på som aldrig förr, dags för mig att få något gjort. Ha det gott.

Ciao.


Shopping i all ära.

Efter en lång morgon så blev det äntligen dags att åka till stan. Net on Net (jaa som faktiskt finns som affär haha) besöktes och en systemkamera inköptes, och sen blev det en runda på Allum. Shoppingsugen som jag var så fick jag iaf med mig lite saker hem; en kort jeansjacka, en kort kavaj jacka, ett par sjukt snygga byxor, ett tubtops linne och en nyckelring av silver med ett B på! Hittade dock inte något av det som jag först och främst hade som prioritering, vilket var jeans och skor, men det ska nog gå att ordna nu i dagarna.

Imorgon sker det som jag så länge velat ignorera. Min kära storebror flyttar till Barcelona för några månader. Jag vet att han kommer tillbaka, jag vet det, men det känns ändå otroligt tufft. Vem ska jag åka hem på torsdagar? (haha) Vem ska jag prata & skratta med om alla scrubs repliker/skämt? Vem ska sitta och lyssna på alla mina i-lands problem (förutom JJ's haha) och mycket mer därtill. Såna små saker som gör det hela lite roligare kommer nu att försvinna för ett tag, men vi ska nog ses snart igen. Jag hoppas innerligt på att den där resan till Barcelona som planeras, att den blir av. Men ändå, ÅK INTE JERRE!

Igår var det Assals födelsedag, så på kvällen åkte jag in till stora staden för att träffa tjejerna och fira Assal. Det blev grymt mycket tårta, skratt, 5 minuter på en maffia film, sång&dans (bra eller dålig spelar ingen roll) och sedan blev det en liten "utekväll" för de andra medans jag åkte hem ganska tidigt. Hoppas att de hade roligt sen när kvällen fortsatte, jag hade iaf väldigt roligt sålänge kvällen höll på för mig. <3 

Sen kom Jennie, som den ängel hon är, och hämtade mig i Floda för att köra hem mig. Åh vad jag tycker om dig. <3
Systeryster, imon är det jag som kommer till dig för lite traditionellt fredags-mys. Vad tycks? <3

På lördag åker jag till Skövde för att träffa Mr.B och hälsa på hans familj. I början var jag där varje helg, men nu var det ett tag sen då han har varit i La Floda. :) Men nuså, nu äre dags att byta dialekt för ett tag (iaf för mina örons) och njuta av Skövdeland.

Klockan är strax halv 12 och jag ska lägga mig, tidigt för att vara mig men känner att jag behöver sova ut lite haha. Morgondagen består utav skola och sen jobb (till 19 YES mohaha). Krafter behövs och krafter skall fås.

Natte.

Jag har hittat honom....

Hitta en kille som kallar dig vacker istället för het och som ringer upp dig när du lägger på.
En kille som skiter i alla tjejer han kan få & som ligger vaken för att se just dig sova.
Hitta han som vill visa dig för världen att du är någonting och som hela tiden påminner dig om hur mycket han bryr sig om dig. En kille som inte är rädd för att hålla din hand inför hans kompisar och säga: "Detta är hon jag älskar!"

Jag har hittat honom.

Igår, idag, imorgon.

Jag kom på det innan idag. Idag var det exakt 2 år sedan, Gud vad tiden har gått fort. Mina närmsta förstår vad det är jag menar när jag skriver så, och det är det enda som behövs. Det känns så otroligt bra att kunna kolla tillbaka och att inte känna någonting. Jag har det så otroligt bra nu och jag är så oerhört glad att det har hänt så mycket i mitt liv sen dess, kunde inte vara lyckligare än vad jag är.

Jag har en underbar familj. Guldvärda vänner. Den absolut bästa pojkvännen. Jag har tak över huvudet, mat på bordet, skor och kläder att ha på mig (fina sådana också haha) och drömmar att förverkliga.

Hade en snabb dag i skolan och sen åkte jag hem snabbare än blixten. Hade en trevlig överraskning som väntade på mig på Flodas station, Jennie! Lite snicksnack och skjuts hem, det är guldvärt.

Idag fyller Assal 20 år. GRATTIS GUMMAN! Gammal som fan nu haha. Så kvällen ser ut på följande; stan. Ska hem till assal med de andra tokstollarna och bara umgås. Som sagt så blir det ju inte av allt för ofta, tyvärr, men absolut idag. <3

Jag skämms, men vet inte riktigt över vad. Jag har skuld känslor, men vet inte riktigt varför. Jag försöker så gott jag kan, men mer kan jag inte göra. För man kan inte göra mer än sitt bästa, inte sant? Hade jag kunnat så hade det varit annorlunda, men nu så är detta enda lösningen/alternativet. Det kommer bli bättre, jag lovar.

Det är inte jag som sitter och luftspelar gitarr och sjunger till Hansons MmmBop, icke sa nicke.

4 dagar & 3 nätter.

På tåget hem ifrån Stockholm i söndags så hoppade en viss Mr.B på i Skövde. Gissa om jag var lycklig? Snygg som få var han i sin nya frisyr också, me likeey. I Göteborg så kom älskade jennie pennie och hämtade oss, taaaaaack!! Hur underbart som helst att slippa åka ett till tåg efter att ha spenderat de första 5 timmar på ett annat med sittsår som kan kallas duga.

Efter en hemkomst och ett kärt återbesök för Mr.Bs del hos Familjen Nilsson så bestämde vi oss för att bara åka och hyra en film och sen åka upp till min kära syster för en snabb visit hos henne och jennie. Trevligt som alltid trots att det bara gällde några få minuter. Jag var trött som fasen och Mr.B med så filmen hann inte ens se klart och sen somnade vi gott i varandras famn. Medans jag spenderade cirkus 1 timma i min kära la escuela så var Mr B hemma och väntade på mig. Myspys. Jag fick sedan nöjet att väcka min sovande prins mitt i skönhets sömnen. Denna dagen spenderades på ungefär samma nivå, chill nivån. Vi åt middag med min familj och sen på kvällen så åkte vi efter att ha inhandlat lite chips & dricka hem till min syster. Vi fick han till att kolla på sex and the city, och det var inte bara 1 avsnitt det sågs på utan säkert en 3-4 stycken! Hur många killar går med på att kolla på det? Jo de guldvärda. Åkte hem ovanligt tidigt ifrån josse, kl var endast 23, men efter denna helgen så hade jag inte riktigt återhämtat mig. Börjar känna mig gammal!

Så kom gårdagen. Den sista riktiga dagen då jag skulle få ha min Mr.B hos mig så vi såg till att spendera den bra. Vi åkte in till stan och kollade runt lite och jag fick med mig hem några doftljus, jättegott och lite annat smått & gott. Tror nu också att NK gör den godaste Chai Latten av alla de jag testat, mums. Skyndade oss hem som galningar för att äta lite frikadeller (JENNIE, han älskade dom MOHAHA) och sen åkte vi in till stan igen, men denna gången med bil tack gode gud, och gick på bio. The unborn hette filmen och gissa om jag var rädd. Det var en skräckis som ni kanske förstått och jag var helt ärligt skiträdd. Skrek och hade mig som aldrig förr, de andra fick sig dock ett gott skratt. Bra att man kan få andra att må bra medans man själv mår tvärtom. Skadeglädje är den enda riktiga glädjen, inte sant? ;) Statoil nästa för film och en godispåse på 1 kg som inte åts upp på långa vägar. Jag fick ha min Mr.B bredvid mig 1 natt till, så det var guld. Att säga hejdå till honom idag var jätte tråkigt och otroligt jobbigt faktiskt. Jag vet att vi kommer ses mycket snart, men ändå, han är inte hemma hos mig längre och efter 4 dagar tillsammans 24/7 så känns det annorlunda.

Du & Jag, what an amazing combination.


Chris Brown, White room osv.

Den efterlängtade dagen hade äntligen kommit; Jag & Emma skulle till Sthlm för att kolla på Chris Brown! Tågresan gick jättefort, tror dock att det berodde på att vi hade något att se framemot, inte sant?


Vi hade lite problem med att hitta till vårat hotell, men efter många om och men, samt en del vägbeskrivningar, så va vi där och Gud vilket fint hotell. Det skulle ha 4 stjärnor och det levde det verkligen upp till. Rummet var underbart; stor säng, stor platt-tv, minibar (användes dock aldrig NOTERA) det var lyx helt enkelt. Vi gjorde oss iordning och åkte sen till Hovet. Träffade på 2 tjejer som hjälpte oss dit, hjälpsamma stockholmare finns det? Jodå :) och behöver jag ens säga att det var GRYMT med folk som var där för att kolla på våran alldeles egna mini Usher? Shit vilka köer, våran gick iofs snabbt. Han fick 5 fyrar i GP och jag skulle ge exakt samma betyg. Han dansade som en Gud och sjöng som en fågel, kvällen var perfekt och självklart så var min favorit låt sist ut, SPEKTAKULÄRT! Forever pratar jag om såklart. Jag skrek och hoppade och var helt extatisk. Men vem var inte det?


Utanför fanns det inte en taxi, det var kallt och vi tänkte att det skulle säkert inte ens gå att komma in på Ambassadör där efterfesten skulle hållas (som iofs Mr.Bs kompisar hade tur med att komma in på) så vi stack till ett annat jätte fräscht ställe och drack några drinkar och en gigantisk shot. Efteråt trodde vi att det inte skulle finnas ett enda ställe att komma in på, men ack vad fel vi hade. Stötte på 2 killar & 1 tjej som skulle till White Room och de frågade om vi ville hänga på. Säger man nej till det? Nej. :D haha. Kvällen var fulländad. Goda drinkar, grym musik och sjukt mycket folk. Klockan bara flög förbi och när vi var påväg hem så var kl. 06.30 på morgonen. Vi betalade våran taxi chaufför med mat (det var hans idé) och väl hemma så slocknade vi nästan på en gång.


Det var ett mirakel att vi ens kom upp dagen efter, men det gjorde vi. En runda på stan i alla underbara affärer som inte finns i Göteborg blev besökta och det var en del vill jag lova. Oasis, Urban Outfitters osv. it was heaven. Emma lyckades också dra igång larmet inne på Urban, 2 GGR :) Bra där hahah. Väl hemma på hotellet så tog vi en powernap på 2 timmar, mycket välförtjänta timmar tyckte vi och välbehövligt minst sagt. Jag var inte så sugen på att förfesta så för mig blev det nästan ingenting, Emma var däremot mer på hugget. Efter besök på några nattklubbar såsom Café OperaVillage men utan resultat så begav vi oss till White Room igen där vi stötte på Robinson Robban. Varma blickar och kalla kårar kan man väl säga. Denna kväll slutade inte lika fint som den förra, men visst var det bra ändå. Kanske var bra för våran del att få lite fler timmars sömn? Det är vad jag tror iaf, och tycker. Vi var som förlamade zoombies morgonen därpå och begav oss ner till frukosten med aptitet på något helt annat håll men fick däremot i oss en del endå. Efter den usökta frullen så packade vi ner det sista, lämnade nycklar och en oanvänd vinkorköppnade i receptionen och sen var det bara att invänta tåget mot Götet igen.

Tack Emma för en underbar helg i Stockholm, det var en mycket minnesvärd resa.


GBG vs STHLM

Imorgon är det dagen D. Göteborg VS Sthlm. Vilka vinner och vilka försvinner? Jag är så otroligt spänd och nervös inför imon, helt sjukt. Ska bli så roligt att åka till Sthlm, se Chris Brown, shoppa, festa osv. Me likeey! (kan verkligen inte sluta med det uttrycket). Tåget avgår 10.02 härifrån och ska vara framme 14.52, men eftersom att det ska bli snö (storm hörde jag också) så får vi väl se med förseningar osv. KUL SOM FAN SKA DET IAF BLI ATT ÅKA DIT!!

Dagen idag har gått så grymt fort. Skolan slutade 12.05, glidare som jag är, och sen var jag bara på ett möte innan Jennie kom och hämtade mig för att åka och träna. Dock har jag grymt ont i benen så det fick bli ett lugnare pass. Men det tar jag igen nästa gång :D

Asså, du är tillbaka nu igen. Hmm. Dig blir man då aldrig kvitt.

Stackars Tomas (Chivan) som inte längre ska åka till Sthlm i helgen. Stackarn har ju fått operera bort blindtarmen. Får väl se ifall man ser hans käre broder där istället, kanske det kanske? Iaf så önskar jag krya på dig till Tompa. Aww.

På söndag så kommer Mr.B hit :) kommer tillochmed träffa han redan på tåget mot Göteborg på söndag, han hoppar på i Skövde! Och stannar hos mig enda tills tisdag!!!! Vilken lycka.

Var uppe hos systeryster ikväll, som alltid innan jag åker nånstans så blir hon offer för att låna ut diverse grejer till mig. Men jag lovar dig bästa syster, jag hade gjort samma sak för dig :) vi ses på sön/mån. ha det guuuuld, me loves you.

Min mamma&pappa är världens bästa föräldrar. De borde ha en medalj, eloge, pris & mycket annat för allt som de gör och ställer upp med. Ni är bäst.

Broder broder jeremias (med -ch uttal i början) att du lämnar oss nästa vecka är något jag inte ens vill börja att tänka på, men tyvärr så är det alltför nära för att försöka ignorera. Jag kommer sakna dig, du vet det va? jag älskar dig, and do you know what? I'm gonna get that hug! :D:D

Last but not least!!!!! Hoppas att Mimmie, Assal & c/o har det underbart skoj i helgen när de firar Shanay (nästa gång är jag med looovar) och Jennie & c/o ha så skoj ute i Gbg :D gör inget som jag inte skulle göra ;);)

Inget vanligt blogg inlägg detta, bara massa kärlekstjaffs hit och dit, men sånt måste man ju också dela med sig av då och då ;) nu ska jag lägga mig och sova, försöka iaf, vi höres & synes på söndag med massa roliga bravader att berätta och bilder att visa.

Nu ska jag göra Hörnan i Sthlm. Watch out.

Tampong i rumpan, hmm.

Ännu en dag på Lerums Gymnasium håller på att passera, och jag sitter på håltimma. Känns som att det är det enda jag gör i skolan, håltimma håltimma håltimma. Tänkte dock gå till skolsyster och fråga ifall jag får lägga mig där en stund för att vila hahah, men jag vågar inte. En annan gång.

Behöver jag ens nämna något om min träningsvärk jag har idag eller? Främst i benen, omg. Iofs så är det väl rätt så logiskt då jag tog i för kung och fosterland igår (oj patriotisk hahah) men Gud vad jag älskar träningsvärk. Känns mäkta gött att man verkligen gjort sitt bästa och presterat bra. Känner mig också väldigt duktig för att jag gick fram till instruktören efteråt och sa tack för passet :) hahahah. Sometimes you gotta do that you gotta do.

Efter skolan så åker jag till jobbet, jobbar 15-20.15 efter det så får vi se ifall jag orkar åka upp till min syster en stund eller om jag åker hem och slänger i lite tvätt och sen hoppar i säng. Åker ju som sagt till Sthlm på fredag så att ha lite rena kläder, det är ju inte helt fel om man säger så. Måste börja packa, eller iaf planera vad jag ska ha med mig. Jag vet, jag har inte världens bästa framförhållning MEN jag försöker iaf :)

Betvivla att stjärnorna lyser,
betvivla att solen går upp var dag,
betvivla att sanningen är sanning.
Men tro; dig älskar jag.

Är det verkligen mänskligt att känna sådan saknad som jag känner? Det känns så oerhört längesen som jag kände såhär sist, men ska jag se det positivt så är det skönt att ha någon speciell att sakna. Endast 4 dagar kvar nu, men känns som en evighet.

Nästa vecka blir det fest för Assal på onsdag? Hon blir 20 :) wihooo. partaj på högnivå, JA TACK! Och sen ska vi fira Shanaj någondag också, minst sagt.

Nu är det också "avgjort". Det blir Lenny som jag går på balen med. Kommer bli skoj, abso-fucking-lutely. Turkos turkos here we come.

Nu ska jag snoka runt lite på nätet innan det blir lööönch för våran del. Talk to you lateeer.

Ciao.

Undra ifall jag förändrats mycket på den här fronten på viset jag var och sån som jag är nu? Hmm.


A body on top of my body.

Bodyn funkar snyggt till vardags...
mörkare
pose

Och till träning.
bodyutan huvud

Sen hur snyggt det är till träningen det är en annan historia, men varför inte :)

Idiot, försvinn.

De senaste dagarna har varit konstiga. Varenda natt så har du kommit tillbaka, vad fan menas med det? Jag vill inte ha dig i mina drömmar, damn jag vill inte ens ha dig i min verklighet. Jag vet uppriktigt sagt inte vad jag ska göra för att du ska försvinna. Någon med något bra råd?

Hittade en jättegammal cd som jag brände när jag var cirkus 15 år, snacka om att jag fick ett glädjeskutt när jag hörde alla låtarna. Minns tillbaka på tiden som liten och dum, men visst hade man kul. Alla man umgicks med och allt man gjorde tillsammans. Det är tider som är kul att tänka tillbaka på men som ändå bara är värda att minnas, ej för att upplevas igen.

Såg nu att jag står uppskriven på mrl ikväll kl.18.30 det betyder att jag måste hitta mina träningsskor. Var har dom tagit vägen? Det var ju inte alltför längesen som jag hade dom på mig, men sen så är jag ju inte världens bästa människa på att hålla ordning heller. I vissa lägen iaf.

Längtar till sommaren nu. Vill ha sol & värme, bada i poolen, havet, sjöar, åka på roadtrips, solresor och bara vara. Jag vill vara ute tills solen går ner, vilket känns som aldrig på sommaren. Brunbrända ben, klänningar och snygga solbrillor. Jag vill ha sommar nu.

Mitt självförtroende är det visst många som går igång på har jag märkt. Oavsett allt som jag har skrivit om hur snygg jag är osv (vilket jag trodde att ni tog med en nypa salt) så har jag aldrig någonsin skrivit att jag är bättre än någon annan. Aldrig någonsin skulle jag heller få för mig att skriva något sådant. Så ifall du/ni ens för en sekund tycker att det är jobbigt när jag skriver / säger så, tänk då igenom innan och ställ er frågan: Menar jag det på fullaste allvar? Det du sa, det sårade mig. Jag trodde att du av någon skulle förstå. I was wrong.

Ciao.


Bakfull som ett as.

Hade jag varit ute och festat igår så hade det förklarat min huvudvärk perfekt, men nu så var jag faktiskt bara hemma igår men ändå så har jag denna otroligt intensiva huvudvärk och har haft det sen minst 2 timmar tillbaka. Väldigt jobbigt må jag säga då jag inte har huvudvärk så ofta, såklart att när de väl kommer så ska de pina mig ännu mera.

Det blev DH ikväll istället för Sex and the city, men det var mycket roliga avsnitt. När jag tänker på DH så tänker jag på när jag och jennie var på intensivkurs i Sunne. Vi spenderade TIMMAR på kvällarna och kollade på DH och ingen annan, tro på mina ord, ingen annan fick sitta i soffan eller använda tv:n. Rätt ska va rätt :) inte sant. Mama, are you proud? ;)
Måste tillägga att de 2 veckorna var 2 av de roligaste i mitt liv, skulle lätt göra om de igen, LÄTT.

Mitt schema för veckan ser ut på följande vis:
Tisdag |  Skola 09.40 - 14.40, Hem för att vila, Gym&mrl och sen slappkväll.
Onsdag | Skola 08.20 - 14.20? Jobba 15-20.15 sen koola vippen hemma.
Torsdag | Skola 09.40 - 12.05 Hem och SOVA.
Fredag | STHLM & CHRIS BROWN
Lördag | STHLM, SHOPPING & PARTY
Söndag | Hemgång & Mr.B följer med :) <3

Jeeeeealus? WELL, BE!! hahaahha.

Nu ska jag snart lägga mig, har fått sittsår och sövda ben som jag genast måste väcka. De kan ju inte börja sin skönhetssömn utan mig (även ifall jag inte behöver någon) hahah.

Ciao.


Det är tanken som räknas.

Just nu känns det som att jag kan ta mig an vad än världen har att erbjuda. Jag är hemkommen ifrån ett mycket jobbigt men dock ändå faktiskt skoj grupp-pass; Bodypump. Nybörjare som jag är, och som självklart älskar att sticka ut började självfallet med att göra dessa två saker. Han som höll i passet frågade ifall det var någon som var ny och inte hade testat detta förut och jag var ju snabbare än blixten att sträcka upp handen i taket. Dumt av mig tänkte jag efteråt då antagligen alla skulle kolla på mig sen och se vad för tokigheter jag gjorde som nybörjare. Men det gick fint och jag känner mig stolt över min prestation, även ifall koordinationer av diverse slag inte är min starkaste sida.

Imorgon står jag uppskriven på MRL = Mage, rumpa & lår kl.18.30 och frågan är ju ifall jag ska ta mig an detta? Just nu känns det så, men vad jag säger imorgon det är ju en helt annan historia. Jag hoppas att jag kommer ta tummen ur baken och iaf testa på det. Ingen tvång på att jag måste göra det flera ggr ifall det inte uppskattas. Inte sant?

Sami: -"Det ser ut som att du solat"
Jag: -"Det var faktiskt ett väldigt jobbigt grupp-pass"

Nu blir det jag som hoppar in i duschen och blir snygg och ren igen, och sen är det vi som sticker upp till systeryster (?) för lite satc hoppas jag. :) perfekt avslut på denna kvällen.

Ge mig en fiskelina och jag kan omvandla den till en nätverkskabel på ett kick. Jag har idag satt ihop min data helt själv, och som ni ser så funkar den utmärkt ;) McGyver släng dig i väggen, JOLLIS is in da house.

Det känns som igår men det var för betydligt längre sen. Känns hur skönt som helst. I remember it oh so clear; självförtroendet var inte på topp den tiden och att vistas ute var något som jag helst hoppade över. But now, it's all gone. Känns så otroligt skönt att det är påväg bort föralltid (iaf för nu) & jag måste bara passa på att tacka family&friends som ställde upp på bästa möjligt sett. Vad skulle jag gjort utan er?

Att min bror lämnar oss nästa vecka ger mig en klump i halsen. När vi idag pratade om det så var det som en stor tyngd på mina axlar och jag fasar inför dagen då det är dags att säga "Hejdå", även ifall vi kommer ses om 3 månader igen. Vi har kommit varandra så himla nära, vi har blivit vänner. Jag kommer sakna honom jättemycket.

Ne, detta är mitt 2:a långa inlägg för dagen, nu får det räcka. Nu ska jag halka in i duschen och sen få lite krubb i kistan (vilka ord hahah) ha det gott så höres vi senare.

Ciao.

De små detaljerna...

I'm back. In school. Sitter just nu på religions lektion och det är faktiskt mäkta intressant. Lärare Erik är just nu och hämtar en sak så är passar på att blogga lite. You likeeey?

Åh älskade helg gick jättesnabbt men avslutades dock på det bästa sättet. Min underbara mamma&pappa har varit och köpt en jättestor och fin garderob till mig, samt en byrå och jag älskar båda två. De är så snygga and luxury is just the first name of it. Så gårdagen spenderades med att sätta ihop dessa grejer och alla var jätteduktiga. Jag försökte så gott jag kunde men de andra var riktigt duktiga. Nilsson family, vilket team. :) tack underbara föräldrar, ni är bättre än bäst.

Jennie kom lite senare hem till mig för att just kolla in mitt otroligt vuxna rum och hon gillade självklart det hon såg. DOCK vet jag inte ifall det var synen på mig i endast trosor och tröja eller möblerna, men det är något som jag aldrig kommer få svar på. ELLER? Dock kan man väl säga annat om vad jag tyckte om henne PÅ mina kläder som låg utspridda över hela sängen. Men det är ju en annan femma. ;) jag tycker om dig ändå haha.

Vi kom in på semster i sommar och vi var båda överens om att vi hade lätt dratt iväg om det just inte berodde på de små detaljerna: typ pengar, ledighet, flygbiljett osv. såna små detaljer med andra ord.
Eller hur mycket vi längtar efter att gå ut, trots att det är söndag. Men på söndagar så är det ju ändå spritluckan på parkan, och jag var fullt seriös på att vi skulle dratt in om det inte var så för DOM SMÅ DETALJERNA att klockan var nästan 23, sista tåget hem går 00.17 och vi är i princip panka...
Så ja, slutsatsen är ju då helt enkelt att vi gillar inte alla små-detaljer!!

Jag är en mobil nörd. YES, jag har sagt det och jag står för det haha. Jag älskar min mobil och jag skulle inte vilja vara utan den. Okej? :)

Idag ska jag vara duktig. Först nu är jag i skolan, sen när jag kommer hem så ska jag sova 1 timma och efter det blir det gymmet med Jennie och vi ska gå på Bodypump :) gott som fan. Jag kan riktigt känna hur skönt det kommer vara efter detta pass och hur snygg man kommer känna sig efter att man tränat och musklerna visar sig ;)

Du lyckades göra mig galen på 2 sek.

I helgen är det jag som välkomnar Emma till hörnan i Sthockholm. Drägg, ja visst? Ne skoja bara, så kul ska vi inte ha det. :) Längtar massor massor till helgen.

Söndag 25/1 åker vi ifrån Sthlm tillbaka till Göteborg, gissa vem som hoppar på tåget från Skövde och ska följa med mig hem? Mr.B! Gissa om jag är lycklig? Lite eller hahah.





Lyckan är som bortblåst...

Ingen Mr.B denna helgen.

Cosmopolitans.

Jag är upp över öronen partysugen. Det är så otroligt sällan som jag går ut nuförtiden att det känns lite som att man glömt av hur det är. Jag ska inte ljuga för er, det är rätt skönt att inte gå ut varenda helg som jag gjorde förut, men nu längtar jag faktiskt tills nästa helg något så fruktansvärt :) komma ut och se folk, dansa till grym musik och dricka goda drinkar och därbland Cosmopolitans :) mmmm me likeeey. Ska dock försöka att inte ha så höga förväntningar, trots att jag redan har förberett mig på en hejdundrans helg, för det kan förstöra lite ifall det inte blir som man tänkt sig. Det återstår att se hur det går nästa helg, bilder skall tas i vilket fall som helst.

Ännu en lyckad kväll med JJJ's där Satc stod för underhållningen utan tvekan. Jag kan helt enkelt inte sluta att gilla den serien, oavsett ifall jag redan sett varje avsnitt säkert 10 ggr. Undra hur man kommer på att göra en sån succé serie, den som skapade den ska iaf ha ett stort TACK! :)

1. Jag kan skela med ena ögat medans det andra är vanligt.
2. Jag smakade på torrfoder när jag var en skitunge, och har tillochmed för mig att jag gillade det.
3. Jag är sjukt snygg.


Blondinbella + dans = ?

Blondinbella + dans = ser inte bra ut. Det är min personliga åsikt. Tro mig det är inte avundsjuka, jag tycker helt enkelt inte att hon dansar bra. Jag läser hennes blogg dagligen och jag gillar oftast det som står skrivet, så med det skriver så tycker jag att hon skall hålla sig till det istället. Det är kul att hon försöker, men njea det går inte hem hos mig iaf. Annars så var det väl ett helt okej program att kolla på en fredagskväll, Daniel Da Silva var en pärla som alltid och det Leila var ju också bra men de andra vill jag inte kommentera, vissa av dom gav mig bara synskador och huvudvärk. KITTIE T.EX

Efter det så frossade vi i oss mat, hungriga vargar som vi var. Potatisgratäng, kycklingklubbor, Revbensspjäll och majskolvar. JA, vi gillar mat och NEJ vi skämms inte :) man får frossa sålänge man rör på sig också, och det gör vi ju nu när vi skaffat gymkort! :) me likeeey. (Mr.B KOMMENTERA INTE DETTA SEN)

Hade ett mycket långt och roligt samtal med Mimmie innan vilket uppskattades grymt mycket. Vi har båda kommit fram till att tjejer är värre än killar i olika sammanhang och att "Han har klackskor". Det var dock inte det enda vi pratade om, men resten behöver ju inte ni ta del av, rätta mig om jag har fel. Haha.

Tänk om det blir av, Tänk om! Gud vad jag skulle bli glad då och Gud vad roligt vi kommer att ha. Jag hoppas verkligen att planerna går som planerat och att tillochmed en önskan såhär stor kan slå in, right Mr.B? :) vet ju att du nu följer min underbara blogg så det är ju lika bra att skriva till dig och inte om dig. Dock får du stå ut med Mr.B istället för ditt vanliga namn, vanan sitter inne.

Nu ska jag strax åka och hämta upp "Jennie är ful" och sen ska vi förbi min otroligt snygga syster (Måste vara snäll, vi är ju så jävla lika) och jag ljuger förjävla mycket om jag säger att hon är ful. Där blir det en skön och lugn lördagskväll med skvaller, tjöt och satc (hoppas jag, snälllaaaa) känner stort behov av den serien just ikväll.

Imorgon kommer förhoppningsvis Mr.B hit :) SÅ JENNY, GLÖM INTE BALKLÄNNINGEN OCH TIARAN FÖR ETT GOTT INTRYCK ;)

Ciao.


Gud vad jag har det bra.....

Klockan är halv 6 och jag kom för en stund sen hem ifrån ännu en dag på jobbet. Det var inget långt pass, men visst tar det på krafterna ändå. Denna vecka har (precis som alla andra veckor) gått så otroligt snabbt. Enda gången då det känns som att tiden går så otroligt långsamt det är när man sitter på en "internationell ekonomi" lektion, annars så går faktiskt dagarna med racerfart, tacka Gudarna för det. Så nu efter jobbet är jag helt död, skittrött i både huvudet och kroppen, fyfan vad jag är tråkig känner jag. Jag gör tamejfan aldrig någonting längre. Förra året så var det andra bullar; stan och fikade, utgång, shopping osv osv. Nu festar jag bara till det när det verkligen är något stort (om ens då), fikar gör jag hemma och iofs shopping det är väl en annan femma ;) shopping har man alltid tid för (pengar är dock något helt annat) haha.

Imorgon efter jobbet så är det jag som skall in till den stora staden för att kolla på bal-klänning! Tänk ifall det blir så att när jag kommer in i butiken så finns den mitt framför ögonen på mig. En turkos, rätt så enkel klänning med lite släp där bak och en rosett någonstans på klänningen :) Gud vad jag skulle bli glad då.

Hur kommer det sig att man har något emot någon annans ex pojkvän/flickvän? Om man tänker efter så är det inte ens logiskt att tycka illa om någon som man aldrig ens har träffat eller haft en konversation med. Dock så kan det väl göra skillnad ifall detta ex gjort ens egen pojkvän/flickvän illa på något svinig sätt, men om inte, varför har man något emot personen ifråga? Jag har inget bra svar på detta, men det enda jag kan komma fram till det är att man ogillar personen för att den en gång haft en relation med ens egen partner. Dom har delat minnen, drömmar, känslor osv. med det sagt, de har förut haft det så som man själv har det just nu. DOCK så måste man faktiskt också tänka på att det tog slut av en anledning. Något gjorde så att det inte funkade, och det är det som räknas. Rätta mig om jag har fel? Jag kan stolt säga att jag inte är bitter på Mr.B:s ex, inte någonting. Han har klargjort allt så himla bra och fint att jag för första gången inte känner något positivt/negativt angående denna tjej och DET är en underbar känsla.

Nästa fredag åker jag och e till sthlm för att se Chris Brown (Broen) på Hovet! Fyfan vad kul det ska bli. Jag längtar sjukt mycket och jag vet att det kommer bli jäkligt skoj. Sthlm watch out, Gbg is on the way :)

Grattis till Shanaj som fyller 21 år idag :) hoppas att hon får en underbar dag med massa fina presenter och god tårta. Tyvärr så kan jag inte vara med att fira henne nästa helg som hon planerat då jag befinner mig i ett helt annat postkods område, men det skall firas efter det, det lovar jag.

Jennie är uttråkad och jag finns till hand. Så nu ska jag hoppa in i duschen och sen gå upp till henne. Jag misstänker att det inte blir någon träning för oss idag, men det tar vi igen på nästa pass, me likeeey.

4/1 -o9, vad låter det som i era öron och hur ser det ut i era ögon? Det är godis i mina ögon och musik i öronen. Efter endast 2 veckor tillsammans så kan jag säga de tre magiska orden; Jag älskar dig. För vissa så är det otroligt snabbt och det finns säkert somliga som säger att man inte kan säga det efter så kort tid. MEN tänk er för innan era tankar försvinner långt bort i någon annan galax. Detta är en kille som jag har kännt i cirkus 1 år nu; han känner mig och vise versa. Vi träffades/dejtade ett ganska långt tag innan vi bestämde oss för att offentlig göra det hela. Han får mig att skratta när jag ibland helst vill gråta (klyschigt men sant), han får mig att se optimistikt på saker och ting som jag annars hade haft en cynisk syn på, han får mig att prata om saker som jag oftast bara tränger undan och ignorerar och det bästa av allt är att han uppskattar mig för den jag är. Han visar det hela tiden med ord och handlingar, precis så som man vill att någon ska behandla en. Och jag skulle ljuga för er ifall jag säger att jag inte älskar det. Jag älskar sms:en som han helt oförberett skickar med små fina kommentarer, jag älskar att han tar mig i första rum utan att tveka en sekund, jag älskar att han ser mig som sin flickvän och därefter behandlar och respekterar mig för den är jag och inte efter någon han skulle vilja att jag var. Mr.B, jag älskar dig.

På återseende, ciao.

Bring it on, biatch.

Skolan tar långsamt men säkert död på mig. Är så fruktansvärt trött i både kropp, huvud och själ att jag inte vet vart jag ska ta vägen. DOCK får jag skylla mig själv som säger "okej" till alla jobb tider jag får också, men kan iofs ursäkta mig med att när jag tänker på pengar så blir jag galen. GOT MY MIND ON MONEY, MONEY ON MY MIND! Jobbat måndag & onsdag, och så blir det jobb fredag - lördag - kanske söndag? Det är inte illa det, men det säger också chi chiing på mitt konto :) me likeeey.

JAG&JENNIE HAR VARIT OCH TRÄNAT! Vi har länge gått och tänkt på det men idag tog vi verkligen tummen ur våra arslen och gick dit. Jag skaffade mitt andra gymkort :) där jag också lade till för grupp-pass-övningar såsom Yoga m.m! Fick en vattenflaska på köpet, dock säger jag att jag fick den för att jag är så himla duktig, det låter roligare i mina öron. Maskinerna var nästan desamma som de på mitt förra gym har, däremot så tror jag att vikterna har ändrats lite. Jag vet att jag kan ta en del i vikt, men det är ingen idé att maxa på första passet, skulle inte sluta roligt. Eftersom att vi hade varit så himla duktiga så unnade vi oss lite solning också, något som jag skall försöka göra efter varje träningspass, inte helt fel nu när man är blekfet. Men sen till sommaren så lär man ju vara snyggast på stranden också, utan tvekan.

Jag tror inte att jag kommer få träffa Mr.B på jättelänge. Han kan inte åka ifrån Skövde denna helgen och även ifall det skulle vara så att jag inte jobbar på söndag, så har jag inga pengar till det just nu. Jag & E sticker ju till Sthlm nästa vecka och jag måste ha lite money dit, ofcourse. Ska försöka fixa så att jag träffar Mr.B innan jag åker dit, ska bara komma på hur. JAG LÄNGTAR TILL LÖNING! Hahah.

Kan det inte vara 14 februari imorgon? Jag är jättenyfiken på vad han har planerat för skoj. Åh, jag älskar överraskningar men jag blir nyfiken i en strut asså, kan bli lite småjobbigt men men vad ska man göra. Känner iaf på mig att det kommer bli en guld-dag, som alltid när jag är med honom.

Det känns annorlunda men väldigt speciellt att känna såhär som jag gör just nu. Det var så otroligt längesen att jag nästan glömt bort hur det känns att vara kär, men nu är känslan tillbaka. Och att det är i just honom och ingen annan, han är för bra för att vara sann. Jag har, som ni kanske vet, varit lite "rädd" för att bli, just kär, men nu när jag väl är det så måste jag ändå säga att det är en svårslagen känsla. Efter så mycket dramatik som man har gått igenom genom årens gång så är det rätt så otroligt att man ens kan tycka om någon, eller rättarsagt, våga tycka om någon. Men det går inte att låta bli att chansa på detta. Jag vill alldeles för mycket.

Så vad händer ikväll? Det blir en lugn kväll, imorgon är en lång dag och jag behöver alla krafter som jag kan få tag i. Nu är det strax dags för mig att ta en dusch, innan de ska jag ställa mig iframför spegeln och spänna lite för mig själv och sen beundra min pågående solbränna ;)

Ciao,


Rädsla över något fint...



Det är endast ord. Men dock ord med en väldigt stor betydelse. Det känns underligt att få säga dessa ord igen, för det var så längesedan sen sist. Däremot så känns de mer äkta den här gången och jag oroar mig inte för att ha uttalat mig om det för tidigt. Samtidigt som det finns en viss rädsla i mig när jag tänker på det så känns det otroligt bra i hjärtat. Jag skulle aldrig säga det ifall jag verkligen inte menade de och det är väl också därför rädslan kikar in då och då. Jag har öppnat en dörr som varit stängd väldigt länge, och jag vet inte riktigt vad som väntar innanför tröskeln. Men vågar man inte ta chanser i livet så går man miste om så otroligt mycket mer än om man är feg och går den säkra vägen. Den enkla vägen är inte alltid den lättaste i det långa loppet.

By the way....

Läste nyss igenom inlägget här nedanför och det kanske uppfattas som att jag är otroligt självgod och att mitt självförtroende är högt uppe bland molnen, och jag ska inte ljuga; mitt självförtroende är bra. Om det är någonting som mina föräldrar har lärt mig så är det att vara nöjd med sig själv och finns det något jag inte är nöjd över som jag själv kan göra något åt, så gör det ifall det känns rätt. Så är det också. Jag tycker om hur jag ser ut och hur jag är som person. För det är jag, och jag vet att folk gillar mig för den jag är, just för att jag är absolut ingen dålig människa. Jag ser inte ner på andra och jag behandlar inte folk olika. Jag uppskattar mig själv och folk i min omgivning, det är det enda rätta. Och det är det som räknas i slutändan.

Ha det gott allihopa. Ciao.

Tuttar och booty.

Jag har börjat få tillbaka min motivation till att träna. Jag tränade alltid innan och då menar jag det verkligen; varenda, vareviga dag. Antingen så var jag på gymmet varje dag eller så körde jag varannan dag på gymmet och varannan dag här hemma i vårt eget lilla mini gym. Tyvärr så kom sommaren (som jag jobbat stenhårt inför) och efter det så återvände jag aldrig tillbaka till gymmet. Men nu är det annorlunda. Och det är inte för att jag är missnöjd med mig själv (trots att jag ibland kan ha mina dagar då jag hellre gömmer mig under täcket än att möta omvärlden) det är faktiskt utav 2 andra anledningar:

1. Jag vill finjustera min kropp lite till bara.
2. Det är verkligen kul att träna.

Jag är nöjd med hur jag ser ut (återigen, trots att jag ibland har mina dagar då det låter tvärtom), men annars så kan jag inte påstå att jag klagar särskilt mycket. När jag var mindre så var jag skiträdd för att t.ex. inte få några bröst, men nu är jag mer än nöjd. Damn, I do look good. Har man självförtroende så får man också karisma, och DET är charmigt hos en person. Någon som är nöjd med sig själv och som mer än gärna visar det. Jag har inte tid att vara missnöjd över min kropp, när det endast är jag själv som kan göra något åt det isåfall. Nu ska man ju iofs inte bara träna för att se bra ut, det är otroligt viktigt att röra på sig förövrigt också, kroppen mår inte bara bra utav det utan man själv också.

Vilket seriöst inlägg det blev nu, men vad gör det om hundra år.
Sommaren 09, bring it on, jag är redo att ta mig an världen! The world is mine.


Kan det bli mer deprimerande?

Det är definitivt inte lika kallt ute nu som det har var för x antal dagar sen då jag frös arslet av mig och samtidigt fick frostskador så fort jag gick upp ur sängen, och jag kan inte hjälpa att jag får rysningar så fort jag kollar ut igenom fönstret. Att det ser så jäkla dystert ut kanske också har ett finger med i spelet. Jag längtar tills sommaren! Jag vet att jag tjatat hål i huvet på alla mina nära och kära, but I couldn't care less ;)

Idag, tisdag, ska endast bestå utav slappning. Jag ska snart kicka från skolan för att gå hem och lägga mig och sova. Sen får vi se ifall det blir en tur ut ikväll? Det återstår att se, men först och främst; sova. Jag är sjukt trött nu förtiden när det är både skola och jobb igen, det tar precis alla krafter ur mig som jag har och lite till. Idag är en sån "tycka synd om mig själv dag".

Tack till spindelmannen som ringde mig idag 08.15 och väckte mig. TACK, om dui bara visste hur mycket det uppskattas! Fick först panik när jag trodde att jag försovit mig men när jag sen insåg att klockan var såpass tidigt så tänkte jag bara ta en snoozning på 5 min, men det slutade med att jag sov rätt långa 5 min och fick b o k s t a v l i g e n  speed där bak när jag insåg hur mycket klockan egentligen var. MEN TROTS att min framförhållning inte alltid är den bästa, I know, så lyckades jag vara en riktig snygging i skolan. Med turkost på något av plaggen så blir min självkänsla och mitt självförtroende bättre än bäst, och ingenting verkar kunna stoppa mig. :) me likeeeey.

Mims, Ashy, Nano, Glowy; I miss you girls. :) Jag bestämmer här med träff i stan nu i dagarna då det blir fika tillsammans med skvaller, historier, mer skvaller och massa kärlek. T4 det enda rätta! :D

Nu ska spindelmannen hjälpa mig lite med information&layout, thank you dooooll.

By the way, varför skriver man sms där det står "vem är det här då / Vem är du" osv. i"? Du som skriver sms:et måste väl själv veta vem det är som du skriver till? Dumma idiot.


2009 - MITT ÅR, MINA MÖJLIGHETER!

2009 är mitt år och mina möjligheter. Jag fyller 20 år den 19:e April, räkna med årets fest. Jag har studentbal (antingen med Mr.S el. Mr.L) och sen tar jag studenten den 3:e Juni, FYFAN VAD JAG ÄR BRA! Efter skolan så ska jag fortsätta jobba och jag antar att det blir kvar på ICA :) få in massa pengar på kontot, CHI CHIING, drar utomlands med Mr.B och sen reser med mina vänner. Efter det så hade jag tänkt vinna 100.000.000 på triss och leva gott i alla år härefter. Och ni alla stackare här ute, vad ska ni hitta på i eran tråkiga vardag när jag ligger på playan och dricker Cosmopolitans samtidigt som jag blir neger i solen? :)

Mitt humör hänger på en tunn tråd just nu då jag precis upptäckt att det regnar ute och jag ska snart ut i det. Fyfan för Schwedens väder. För att ni andra ska vara på den säkra sidan av ett utbrott, dont piss me off..

Mamma&pappa har tagit sig i kragen och bestämt sig för att verkställa planen på att köpa en jacuzzi :) DANKE!
Jag känner en som ska ligga och plaska i poolen under solen varenda vareviga dag, try to stop me.

Om ni tycker att jag är snygg nu, tänk er då hur jag kommer se ut i sommar? God Damn.


Bortskämd....

Det är redan måndag och jag är åter i skolan, snacka om att helgen gått fort. I fredags efter jobbet så stack jag hem till min kära systeryster för lite fredagsmys med satc och små frosseri, det blev en lugn kväll helt enkelt. Me likeeeey.

Dagen efter var det annat som stod på schemat :) efter att jag jobbat så stack jag hem och gjorde iordning mitt rum illa kvickt, Mr.B skulle komma hem till mig för första gången och klart att man inte vill att det ska se ut som "hej kom och hjäp mig", jag tror att jag lyckades? Sjukt snäll som jag är så åkte jag in till stan för att möta upp honom och sen tillbaka till Floda. Jag vet inte hur, men på nåt sätt så lyckas vi allt hamna på ett Thai eller Kina ställe när vi ska käka, visst äre gott men jag börjar tro på Mr.B:s skämt om att jag faktiskt liknar en kines, iaf när jag skrattar. Iaf så kom vi sen hem till mig och han fick träffa La Familia och jag tror att de är mycket väl godkända :) trots att fam. nilsson är en klass för sig ;)

FEEEEEST! Ne men planen var att Jag&Mr.B skulle gå ut och sätta oss nånstans och dricka goda drinkar (WOOOHHH UTGÅNG!! SKOJA) men endast nån timma innan vi ska ses så kommer han på att han går ju på Antibiotika. ÄGGBRAIN! För att citera mamma "ah men det är ju jättebra Joanna" så håller jag faktiskt med henne nu i efterhand. Det var mycket mysigare att ta en fika i stan, svänga in och hälsa på systeryster och Jennie och sen kolla på film som vi hyrt. JAG HAR OCKSÅ KOMMIT PÅ EN BRA SAK MED ATT HA EN LITEN SÄNG (eller ah, en säng som är mindre än Baddes iaf), man måste ligga tätt intill varandra, MYS! Och han är inte den som inte gillar mys, thank God då jag är en riktig moffispoffis! :D

24 timmar senare så var man ensam igen. Så jävla trist. Körde in honom till stan och sa hejdå, körde sen motvilligt hem ensam igen. Tack för de timmarna iaf, de var guldvärda. Bortskämd med kärlek!

HA HA HA! FÖRLÅT! Mina älsklings tjejer ifrån stan kom i lördags hem från Sicilien, efter ha spenderat en vecka med vårsol så tyckte de att det var dags att ta itu med vinterkylan här hemma i Schweden. Stackars Mimmie som inte fick sitt bagage förräns dagen innan de skulle åka hem, och tycker synd om Assal som blev av med sitt när de kom hem till Sverige igen. <3 HAHA. Ladies.

Köss.


Fabulous.

Mitt fabulösa jag innan skolan.

(Ja Jennie jag vet att jag ska stänga av blixten innan jag tar kort i spegeln hahah)


Helvetes dag.

Jag som har varit så otroligt positiv och glad hela dagen har nu fått ett helt annat avslut på denna dag. Enda tills jag kom till jobbet så har allt gått bra och jag har gillat läget, men sen så var det en enda kund som förstörde mitt humör på 2 sek. Han var så dryg och negativ att det förstörde hela mitt humör, hela dagen lång. Otroligt att någon som man aldrig träffat förut och förhoppningsvis aldrig kommer träffa på igen, kan göra en på så taskigt humör på bara några sekunder. Amazing. Well förutom det så gick det bra att jobba idag, vi var dock en man kort men det fixade vi ändå. Jag & Jenny roade oss genom att prata Nyårsminnen osv. det var dagens höjdpunkt iaf, och visst gjorde det en gott! :) spaaank you very much.

När jag sen kom hem så var det bara att dra tröjan över huvet för att inte bli smittad utav resten av familjen, som allihopa har legat magsjuka nu de 2 sista dagarna. Och eftersom att Mr.B kommer hit imon så är det extra viktigt att inte jag blir sjuk. Tror svagt på att han vill komma tillbaka till någon som ligger och sprutlackerar ifrån båda hållen, if you know what I mean. Håller tummar och tår för att jag inte blir frisk, så försiktig som jag varit med att inte röra någon i familjen, eller ens varit i samma rum.

Var uppe hos min kära systeryster nu ikväll och kollade på lite Satc, tjötade och åt godis :) mums. I LOVE SEX AND THE CITY! Kan inte låta bli att tröttna på den serien (trots att vissa avsnitt är bättre en andra) åh, Tack Gud för att du skapade så intelligenta personer som kan komma på en sån här suverän serie! Me likeeeeey.

BY THE WAY så gjorde jag en snyggve vurpa och ramlade pladask på röven nere vid rödljusen i korsningen vid centrum imorse, IGEN. Det gjorde rätt gött ont asså och jag tror nog att jag startade dagen bra för många som satt i bilarna och kollade på. Sen så ska man ju alltid försöka se sådär oberörd ut när man staplat sig upp på sina bambi-ben, dock lyckas jag aldrig med detta då jag bara haltar förbi. Jisses säger jag bara.

Jag måste klippa mig och det är illa kvickt. JENNIE, VART HÅLLER DU TÄLT? Sommaren 2008 förändrade mitt liv med en klippning! Jennie klippte av allt mitt långa hår och jag trodde först att jag skulle börja gråta, men sen när jag väl fick fixa till det lite själv så tyckte jag själv att jag aldrig varit snyggare. Brunbränd och precis hemkommen ifrån en vecka på Rhodos, ljusa slingor i håret, ÅH ALLT VAR PERFEKT! Så ne nu är det dags att ta tag i detta igen. Solarieöarna ska besäkas på heltid och sen får det också bli en klipp-och slingning. Det är fabulöst.

Dags för mig att sova och invänta en ny dag med jobb, men sen blir det underbart då Mr.B kommer hit! :) I can't wait any longer.

Ciao.


När man kommit till en viss punkt...

Det är just nu party i datasalen och jag är bjuden. Jag, Cissi och killarna är det som sitter och lyssnar på Britney Spears och Westlife, we like alooooot. Har man en skön klass så har man, förutom Martin som ska få fett me stryk sen när vi kommit härifrån, han lär ju få ångra sig rätt hårt för fuck u fingret som sen kommer sitta långt uppkört någon helt annanstans, i han själv ;)

Mims och tjejerna är som sagt på Sicilien just nu och lever livet. Pratade med henne i förrigår då hon kom in en snabbis på msn, det gillade jag skarpt. Och att hon saknade mig gjorde det hela lite bättre. Hoppas fortf. att dom har det superbra där nere och att de har en massa roliga historier att berätta för mig sen när de entrar Götet igen.

Jag är lycklig! Allt flyter på skitbra för mig just nu och jag hoppas verkligen att det håller i sig såhär ett tag till. Skolan har precis börjat, och trots att jag inte är världens största fan utav skolan så får det funka hela enkelt. Jag har mina vänner här och med de så har jag jävligt skoj, så att hata skolan är något som jag slutat med (for now on). Mellan mig och Mr.B så flyter det på bra, trots att vi har våra stunder (ha ha) men det vore ju omänskligt ifall det inte fanns några såna. Mitt kära jobb på Ica går också fantastiskt bra, jag är sjukt duktig på det jag gör och därför uppskattar jag det desto mer. Klart att man mår bra när det går bra för en själv, right? Sist men inte minst så har jag alla andra nära och kära som gör mitt liv lite ljusare i vintermörkret. Vad hade jag gjort utan er alla? Jag tror inte jag hade kommit så långt som jag är just nu iaf. Inte en chans.

I love beeing me, för jag har ett perfekt liv. Jag har underbara vänner, en guld familj och sen så sist men absolut inte minst; mig själv. Jag är bäst! . slut

Nu börjar lektionen, yippiy ;) och sen efter skolan så bär det av till jobbet. Vi höres senare ikväll. Ha det gott :)

Ciao.


Nyår.

Mims & Jag på Nyår! :) <3
Mims och jag.

Världens bästa.

Jag har ett temperament som få andra har. Jag kan gå från världens lyckligaste människa till att bli den mest förbannade2 sek. Jag är mycket väl medveten om detta och tro mig jag försöker att inte bli den hemska varelse som jag ibland kan bli. När jag väl har lugnat ner mig och insett att jag kanske regareade lite väl häftigt och att jag också agerade därefter så brukar jag oftast komma med ett "förlåt", ett väldigt litet ord men med en mycket stor betydelse. Men jag måste ge en ros till de få människor som klarar av att handskas med mig och mitt humör, det är få men mycket nära och kära som klarar av detta. Inte ens jag själv gör det emellanåt och jag kan bli tokig på mig själv för att jag blir sån. Så till er som känner sig träffade, tack, ni är guldvärda.

Och jag måste också bara skriva en rad till Mr.B som klarar av mig och mitt humör otroligt bra. Jag förstår att det kan vara (är) mycket jobbigt när jag börjar, men du vet också mycket väl att när den sidan kommer fram så är det inte "jag". Jag gillar inte att vara sur och förbannad, för det är inte sån jag är. Jag är egentligen, (så som mamma brukar förklara mig) en clown. Jag älskar att skratta och att få andra att skratta. Det är det absolut bästa som finns. Men åter till Mr.B. Tack ännu en gång för att du är du och för att du kan behärska dig och vara helt cool lugn då jag inte kan vara det. Jag uppskattar det nog mer än vad du egentligen anar och jag lovar att försöka skärpa mig. För vem vill vara tillsammans med en surkärring? Jag skulle då inte velat det. Du är helt enkelt bäst.

Nu ska jag klä på mitt fabulösa jag och försöka halta mig utåt, försöka vara klar tills Jennie är här och hämtar upp mig. Ska försöka darling ;)  vi höres senare.

Ciao.


Friends forever.

Efter att ha haft en heldag hemma så var det dags för mig och Jennie att inta våra platser i bilen och åka till stan. Det är där vi hör hemma om det så än är fest, fika eller bara för att hämta mitt bankomat kort. Stan är våran destionation, alltid. Efter att ha hämtat mitt kort så blev vi lite fika sugna, så vi åkte tillbaka mot stan för att stanna vid Franks och ha en mysig kväll med varandra som sällskap, och det är ingenting vi klagar över. Dock så var tydligen allt och alla på Franks café och allt annat var stängt så det var bara för oss att åka tillbaka till slut destinationen, Floda. Men innan det så shoppade vi loss rejält i Hulan och handlade på oss allt ifrån Räkost till Choklad muffins. Är det tisdag så är det ;)

Väl at my place så intog vi slapp positionen i sängen och det blev en rad med avsnitt utav Desperate Housewives och till det så avnjöts mackor, muffins, mazariner, glass och chokladbollar. Frosseri? Inte mer än vanligt! HAHA.
När det kommer till den punkten då man klär sig likadant utan att man ens märkt det själv, då vet man att man är friends forever, right Jennie? Min kära bror gjorde en antydning på våra kläder och både jag och jennie brast ut i skratt och en highfive efter det. Kanske lite nördar ändå.

Du, Jag och Las Palmas. Sola, bada och promenera hand i hand på stranden. Äta god mat, dricka gott och bara njuta utav varandras sällskap. Din närhet, kramar och pussar. Jag längtar tills sommaren.

J, en vecka med sol bad och partaj. Det är det som står på sommarens schema. Brunbrända ben, klänningar och snygga skor. Goda drinkar, grym musik och en massa dans. Me likeyou like, we need. :)

Kanske att Mr.B kommer till Göteborg imon, jag kan inte annat än att hålla tummarna. Det var endast 2 dagar sedan som jag träffade dig sist och fick hålla om dig men det känns desto längre sedan. Men kanske imon, om jag håller tummarna och tårna tillräckligt hårt så kanske det blir som jag önskar? :) åh.

Studentbalen.

Balens alla planer har precis börjat och jag har redan stött på ett problem!! För ett tag sedan så pratade jag och en vän från klassen, Mr.S om att vi två gå tillsammans på balen, och nu på juldagen träffades vi ute och pratade om det då också. Och nu idag så ringde en annan vän från klassen, Mr.L och undrade ifall vi två skulle gå. Och jag fick panik! Han var ju den som jag skulle fråga, innan jag pratade med Mr.S och nu vet jag inte vad jag ska göra. Jag skickade ett sms till Mr.S och frågade hur det skulle bli, ifall vi skulle gå eller om han hade planer på någon annan eftersom att jag blivit frågad av Mr.L. Han har dock inte svarat än och jag börjar bli lite nervös. Jag skulle höra av mig till Mr.L om hur det blir lite senare under dagen. Jag hoppas att jag snart har ett svar till honom. Min bal ska bli perfekt oavsett vad. Jag har redan kollat på en helt makalös klänning som skall vara i turkost (ifall jag inte hittar in tubtopklänning i turkost) och sen ska jag köpa till sjukt snygga skor och lite accesoarer, I'm gonna be gorgeous!

Idag blir en slödag, gott. Jag väntar på att Jennie ska vakna (ifall jag inte väcker törnrosa själv) och sen ska vi ta en tur till stan för att hämta hem mitt bankomatkort som har tagit en pause ifrån mitt köpgalna liv (jag förstår fullständigt) men efter att jag nu kännt mig gravt handikappad utan det så är det dags för mig att hämta hem det. Nya köp skall inköpas och där med basta! :)

DO FISTE!

Frånochmed idag så börjar mitt nyttiga jag! Det hela börjades med Kellogg's ALL BRAN yougurt med russin till, som jag tycker om fasligt mycket, och hade det inte varit så att jag sov när min kära storebror skulle ut och springa så hade jag faktiskt (tro det eller ej) följt med honom ut på en tur. Kan dock träna här hemma själv i lilla gymmet också, men det hade inte varit helt fel med lite frisk luft såhär på morgonkvisten ;)

Nu längtar jag till sommaren så att jag håller på att bli tokig. Jag vill ha sommar och sol, gå i kort tight kjol. Skämt åsido, jag vill verkligen ha värme nu. Jag vill kunna vakna runt 11 och bara springa ut och lägga mig i solstolen och sen när jag känner att det börjar bli för varmt så är det bara att ta ett dopp i våran underbara pool. Jag vill åka utomlands med Mr.B och mina vänner :) njuta lite utav värmen någon helt annanstans och bara koppla av och komma bort från allt en stund. Jag vill bara kunna dra på mig en sommarklänning, ett par shorts&linne och eller något annat somrigt och känna att det räcker. Jag vill att det ska vara ett MÅSTE att ha på sig snygga solbrillor för att solen skiner så starkt. Sollotion ska också vara ett av alla måsten. Det är en doft som påminner så hemskt mycket om sommaren, sollotion. Ne, jag vill ha sommar nu! Någon som kan trolla?

Nu ska jag ta på mig och invänta att klockan slår 15.30 sen är det jag som tar upp telefonen och ringer törnrosa.  Ciao.

Jag måste bara skriva en rad om alla mina tjejer som just nu befinner sig i PalermoSicilien. Jag hoppas verkligen att ni har det underbart där nere (och att ni saknar mig som fan!) jag längtar tills jag får se alla galna bilder och videos på alla bravader som ni har varit med om. Ni är saknade och jag hoppas att ni har det minst lika bra som jag tror att ni har.

GE MIG SOMMAR!

Turkos bikini + jag = sommar 09. (vem vet, kanske tillochmed baddräkten åker på då)
Till sommaren - turkost ;)

Bröd och vatten, det är så det får bli.

Efter många om och men så har nu vi beslutat det som förut har varit det otänkbara, vi ska börja träna. Nu är det slut på frosseri i allt vad som kan tänkas och istället går vi över till bröd och vatten. Ha ha. Skämt åsido, nu börjar allvaret. 2009 har precis börjat och med det menat så har vi 5-6 långa månader på oss att göra oss redo för Beach 09.

HEIDI KLUM - SLÄNG DIG I VÄGGEN
.
När jag är klar till sommaren så kommer min kropp vara i toppform och jag kommer att vara snyggare än någonsin. Jag som redan nu har ett självförtroende som inte existerar i denna värld, kommer att leva högt uppe bland molnen. Risken av att någon kommer försöka sänka ner mig finns säkert där ute nånstans, men det är bara att "bring it on", detta är mitt år och jag ska göra det bra! :)

Från det ena till det andra.....

Började dagen (dagen & dagen, klockan var 13.30) med att hoppa in och jobba. Såhär mycket folk hade jag inte sett en helt vanlig måndag förut, men var det verkligen en helt vanlig måndag? Jag fick idag reda på att det var trettondagshelg (eller vad det nu heter?) och det firar man tydligen? Men hur? och vad gör man? Lovade Jenny på jobbet att googla detta när jag kom hem och berätta för henne nästa gång ;) spännade spännande hahah. :D

Kom sen hem och hade ett långt, men dock som alltid mycket underhållande, samtal med Mr.B som sedan avslutades drastiskt för mat (ha ha så gick det med nya årets kropp fixering) Familjen Nilsson var samlad och bänkad i våran otroligt snygga och bekväma soffa framför den gigantiska tv:n för att kolla på en film som jag&josse hade varit nere och plockat upp av snygg-abbas (tänk om han skulle läsa detta, haha) och äta gottigott frosseri som bestod av gurka&morötter med dipp, och såklart massa goda ostar och kex! Jag lever ett lyx liv. TILLS filmen inte går igång och mitt humör sjönk lika snabbt som vanligt nuförtiden. Det blev lite dippning och lite kex sen gick jag in och powernapade 1 timma. Jag ska tillochmed erkänna att jag ljög för min bror (var det josse också?) om att jag låg på sängen och sa att jag hade ont i magen, JAG HADE ONT I MAGEN, men måste erkänna att jag var så otroligt trött att jag kunde inte erkänna det, för jag vet att de hade tvingat mig att gå och lägga mig då (Är jag 9 eller 19?) Har iaf nu vaknat till liv igen, som ni kanske ser.

JJ's på fest.

Jag & hon, this is how we do it.
Jag och hon.

4 januari, sounds like music.

Mr.B som ni har fått läsa lite här och där om har ju kommit att betyda rätt så mycket för mig, och efter att ha spenderat gårdagen & dagen med honom så har vi nu ikväll bestämt oss för att verkligen ge detta en chans. Det är nu officiellt, jag är inte längre singel. SORRY GUYS! Haha. Skämt åsido, det känns jättebra. Vi har ju "dejtat" ett tag, och jag har träffat hans familj osv. (vilket jag bara måste säga är en otroligt bra familj, alla är så himla snälla) men nu så bestämde vi oss för att ta det till the next level så att säga, and baby if you're reading this, du kommer inte bli besviken.

Så, 4/1 -09, ett datum att lägga på minnet? Det känns så. It sounds like music in my ears. Och vet ni vad det bästa är? Med risk för att låta lite väl självgod, men han verkar verkligen tycka om mig. MIG, för precis den jag är. Glad, sur, ledsen, förbannad, lycklig osv osv. Han har sett de sidorna och han accepterar dom. Och vet ni vad det bästa är? Han får mig att skratta. Nu ska jag inte ta i alltför mycket och skriva en bok, för de sidorna kommer att med största sannolikhet skrivas senare, men såhär ligger det till and I couldn't be happyer.

Over and out.


Nyår - nytt år och nya möjligheter.

GOTT NYTT ÅR (i efterskott) hoppas ni alla andra hade ett bra nyår, för mitt går inte att klaga på. Efter många olika klädbyten så begav jag mig mot stan, snygg som få, och mötte upp Mimmie, Sana och Assal för att gå vidare till lokalen som vi och 8 andra tjejer hade hyrt för kvällen. Det börjades med god middag, gott å dricka och sedan blev det såklart lite "spel". Diverse konsekvenser utdelades att göra (jag tror att jag fick göra de värsta, men dock också roligaste) och många sanningar kom fram ;) sedan gick vi förbi några av de andras vänner och tjöta lite med dom för att tillsist dra upp mot Götaplatsen! RIKTIGT SKOJ! Vi brudar vet hur man ska fira in det nya året och tro mig, vi var inte de enda att tycka så. SJUKT MÅNGA SOM FILMADE OSS där vi stod och sjöng och korkade upp champagne, drog av några raketer och var bara allmänt lyckliga. GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA!

V I P baby, yes indeed. Trägårn nästa för att skaka rumpa och dricka skumpa, and so we did. Träffade där på sjukt många andra vänner och festade loss rejält. Nytändning av gammal kärlek blev det för vissa och för andra så blev en ny kärlek funnen, men det är väl det som är så kul, nytt år och nya möjligheter!

När jag gjort mitt på dansgolvet så var det dags för mig att ta mitt (fortfarande) snygga jag mot stationen för sista tåget hem. (Lika bra var väl det) Hade sällskap av en viss Edin på tåget (längesen man gamleväl haha) och sen fick jag telefon sällskap utav min Mr.B som förövrigt också han hade haft en total lyckad kväll med champagne och glada nyllen! Skövde or Gbg, vem bryr sig ;) skål på dig.

Systeryster hittade mig rätt trött i soffan (Zzzzznark) i vardagsrummet när hon skulle bege sig mot jobbet och drog mig in på mitt rum där jag kunde sova ut lite extra. Spank you very much darling. Dagen efter var väl som man hade tänkt sig, en enda lång seg dag. men vad gör det om hundra år, mitt nyår var toppen och det är det som räknas.

Tack alla för era samtal och jag hoppas att mina var lika uppskattande som jag tyckte att era var. ;)

Ett diplom till Jennie som höll sig nykter på Nyår, MÅSTE dock förstöra det hela genom att säga att hon var på jobbet. Men bra jobbat ändå, pärla ;)

Och mamma, oroa dig inte längre, jag har uppgraderat mig själv ifrån "hörnan" till en rad längre fram. Vi är på gång nu! :)