Pördiga tankar.

Det är slutet på denna månaden nu, hösten är snart här och jag sitter och funderar på hur fort detta året har gått.
Det känns som att det nyss var i början av året och jag planerade allt som skulle hända och göras under kommande månader. Hälften rann ut i sanden och annat kom till istället. Men det gör mig ingenting, för tänker jag tillbaka på detta året så får jag ett leende på läpparna. Jag tog studenten, det var årets höjdpunkt! Sommaren bjöd bara på 2 veckors riktig sommar och jag hade semester den bästa utav dom! Jag har jobbat stenhårt i sommar och det står svart på vitt på min lönespec denna månaden! Jag gillar detta året.

Nu är det strax september och det händer en massa roligt den månaden. Oktober är inget märkvärdigt för mig, det är typ som att fylla 17 el. 19 (oavsett hur kul jag tycker det är att fylla år så är det två otroligt onödiga år). November är månaden då det verkligen börjar bli vinter och det är första gången jag faktiskt skiter fullständigt i det, för jag har inte längre någon skola att gå till och frysa häcken av mig påväg dit. Inga fler försenade tåg osv. Det är julklappshandling som står på schemat och trots den otroliga stressen så ser jag faktiskt fram emot det på något konstigt sätt. För julen är efter allt jul! Och vem gillar inte julafton? I know I do.  Sen är det december och med det så är det precis som sagt, julafton och sen kommer nyår och det är ju en trevlig dag =)

Idag har jag spenderat dagen med min syster. Vi var och handlade och sen var vi här hemma, det har lagats mat, fikats, rastats med hunden osv. Småsaker som egentligen är skit tråkigt men som med rätt person blir skoj.

Ikväll blir det ner till Ida för lite hjälpning med diverse saker. Me like. Vad för något får ni säkert se någondag. Imorgon blir första dagen på jobbet på 1 ½ vecka (konstig känsla) och efter det så skall det bli shopping och sen lunch på Allum =) det ser jag fram emot mycket! Pördigt pördigt.

Fredag och lördag består utav jobb, finns inget att göra åt så det finns heller ingen energi att slösa på att beklaga sig, hur gärna jag än vill. Efter jobbet på lördag så tar jag första bästa tåg till Skövde och festivalen som håller på där. Fest fest och mera fest, ja tack gärna. Även om det menas med att jag går miste om Idas otroligt lockande inbjudan så var vi tvunga att tacka nej till det denna gången. Men det kommer väl fler ggr? det är jag säker på! =) och då är vi först dit och sist hem hahah.

Toodels. ;)


Distans.

Det är det rätta ordet, distans. För det är det jag behöver.

Vad ska man skriva här då?

Vet inte riktigt vad som kommer att skrivas i detta inlägg, därefter min rubrik.

Det är idag den 4:e augusti 2009, med andra ord så har mer än halva året gått. Redan. Tiden går så otroligt fort att jag knappt hinner med någonting, förutom att jobba.

Var iofs på IKEA förra veckan med Mamma och shoppade! Jag fick jättemycket fina grejer till mitt rum + saker till när jag flyttar hemifrån, när det än blir. Dock avslutades dagen mindre roligt; jag lyckades bli magsjuk och spenderade resten av kvällen i soffan med mamma som var en ängel och hjälpte mig på alla sätt och vis. Guld är hon.

Var uppe hos min kära systeryster iförrigår och hade en kort men mysig kväll hos henne. Det blev inga frosserier denna kväll, men det behövdes inte heller. Det var ett tag sedan som vi träffades så att bara få se henne var otroligt härligt.

Jobbar en del nu, och mestadels av tiden så gnäller jag om det, men tanken på att det snart kanske är slut där gör mig lite bekymrad och nere, men förhoppningsvis så löser det sig till det bättre. Jag fortsätter hålla tummarna om att den goda nyheten ska bli klar. =)

V.34 åker jag och Baddeman utomlands, det blir antagligen Chania kusten! Åh hoppas verkligen att allt blir som jag tänkt mig + mycket mer. Men att bara komma bort ska bli otroligt skönt.

Fan vad folk är falska, det är något som alla borde tänka på. Man tror att det inte gäller ens egna nära och kära, men det är ju skitsnack rakt igenom. Orkar egentligen inte ens lägga ner energi på det, men kan ändå inte hjälpa att det stör mig otroligt mycket. Man tror alltid, iaf jag, att det inte gäller mina egna vänner, men ojoj, johodåå. Släng er i väggen, ni som känner er träffade.

Kommer inte träffa Badde på 2 veckor, och det känns faktiskt. Var inte varit ifrån varandra så lång tid någongång tror jag. Och eftersom att vi har det avstånd vi har så känns det ännu värre, men jag får tänka positivt och vara glad över att det finns telefon. Thank God.

Hoppas att det blir på Fredag som Mimmie & c/o ska fira Bastri istället för på Lördag, för annars kommer jag antagligen inte kunna träffa de. Och även om det inte blir utgång för min del på fredag så kan jag iaf träffa de och mingla lite! De är saknade.

Har börjat tänka mycket på backpacking och sådana resor, och det vore något. Efter Theres berättelser om hennes resor till Kina och Australien så verkar det så himla roligt. Men det får bli lite längre in i framtiden, men absolut skall det göras. Det är något som jag verkligen vill! Få bota min spindelfobi också, hoppas att det kan bli av haha.

Nästa vecka fyller min kära broder år också, härliga 22 år blir han, vad skall man köpa? Hmmm.

Nu ska jag snart bege mig till jobbet, så att göra mig iordning kanske vore en bra idé =)

See you later, ciao.