Tomorrow is another day.

Imorgon är det åter till jobbet som gäller. Fast jag skall inte klaga, jag har varit ledig i 5 dagar. Jobbar imorgon till halv 7, och sen blir det hem till Ida för en liten tillställning. :) det ser jag framemot jättemycket.

Jag var hos Badde i helgen och det var gör mysigt. Fredagen var en hemma kväll. Lördagen bestod av frukost på stan, promenad genom stan och sen middag hemma hos hans syster med familj, och på kvällen så kollade vi på fotboll hos hans kompis och sen bowlade vi. Vem vann? Jag sååklart!!! :D It's ooooon. På söndagen så blev det en promenad genom parken och lite söndagsmys med gamla filmer osv. Me like.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Livet leker ganska så bra nu och jag trivs som fisken i vattnet.

Igår var jag hemma hos Ida på morgonen för fika och mys. Det var väldigt trevligt. Sedan gjorde vi sällskap ner till centrum där vi delade på oss. Hon skulle införhandla godsaker och jag åkte in till stan för att träffa Mimmie. :)Kvällen spenderades hos Halmstråt. :)

Vissa saker förvånar mig inte längre. Inte det minsta faktiskt. Men det är väl livets gång antar jag, man börjar förstå sig på saker och ting mer och mer, bättre och bättre. Iofs så är det väl skönt att inte bli chockad var och varannan dag. Jag ska nog inte klaga när jag tänker efter.

Nu ska jag fortsätta kolla på Big Brother och sen blire sleeptime. Godnatt folket. Vi syns och höres.